Jordan stapt ook in de foam-boot met Roam Slides

CREDITS: Nike

De foam-gevulde wateren waar jaren geleden enkele boten op voerden, lijken ondertussen elke week nieuwe vrachtschepen te moeten verwelkomen.

Afgelopen maand sprong New Balance nog op de golf van Kanye, en ondertussen heeft ook Jordan slides op de markt gebracht die heel bekend voorkomen.

Jordan Roam Slides toont aan dat concurrentie gezond is

Wij kunnen die onderlinge concurrentie alleen maar prijzen, want dat betekent dat wij om de haverklap kunnen smullen van nieuwe releases. Van de nieuwe Jordan Roam Slides, smullen we dan ook zeker. De moto-geïnspireerde slides met een unieke binnenzool bestaande uit olifantenprint is namelijk een geval apart. Verder zijn er individuele schuimkussentjes op de buitenzool aanwezig  die onafhankelijk van elkaar samendrukken voor extra grip en een nóg opvallendere uitstraling.

Jordan Roam Slides, Jordan stapt ook in de foam-boot met <strong>Roam Slides</strong>
Foto: Nike

Alle details van de nieuwe slides

Tijdens de ontwikkeling van de Jordan Roam Slides is er gebruik gemaakt van één massief stuk schuim. Verder zijn de slides afgewerkt met Jordan-branding aan de zijkanten en de buitenzool, wat er heerlijk uitziet. Om de opvallende uitstraling helemaal af te maken worden de slides geleverd in een exclusieve doos die de inspiratie van het silhouet viert: namelijk het Jordan Motorsport-erfgoed. De dramatische bochten van de slides beamen dat. De nieuwe slides komen ook absoluut op het perfecte moment nu het zonnetje weer vaker schijnt. En dat voor maar $60. Halen dus.

Source: