Onmisbaar dit najaar: de grijze broek

CREDITS: MANIFY x 7SQR

De spijkerbroek of jeans is een all time favorite. Als je eenmaal jouw perfecte model hebt gevonden wil je eigenlijk geen andere broek meer aan. Wat we de komende tijd vooral veel gaan zien, zijn grijze broeken. Spijker of niet. De kleur is super goed te combineren en daarom een een welkome trend!

Zo draag je een grijze broek

Ooit was de grijze broek enkel voor de hipsters, maar tegenwoordig moet iedere man er eentje hebben. Je kunt grijs goed combineren met zowel een zakelijke als casual look. Ook maakt de kleur je broek erg flexibel, omdat je hem kunt matchen met talloze kledingstukken. Een grijze broek is eigenlijk een echte allrounder. Maar je kunt ook de plank helemaal mis slaan. Hoe het wel moet check je hieronder.

Een grijze broek met een T-shirt

Een grijze spijkerbroek met een goed shirt is altijd een goede keuze. Veilig, maar stijlvol. De grijze jeans zorgt voor een uitgedachte look. Zo kun je wel dat relaxte shirt aan zonder als een tiener over te komen.

https://www.instagram.com/p/B0gX1HyI3EL/?igshid=fxhvz9c9zid4

Schoenen onder je broek

Met een grijze broek kun je eindeloos schoenen combineren. Een setje sneakers is de voor de hand liggende keuze. En ook zeker een goede keuze met de temperaturen van deze zomer in Nederland. Als het kwik daalt is een paar goede Chelsea boots de go to option.

Laag op laag op laag

Laagjes zijn ideaal om lekker flexibel de dag door te komen. Te warm? Laagje uit! Te koud? Laagje aan. Grijs is perfect te combineren met allerlei kleuren. En daarmee top om te combineren met laagjes.

Onderdeel van je pak

Grijs is een kleur die perfect past in het zakelijke wereldje. En daarmee te combineren met overhemden, truien en blazers tot in den treuren. Als je de juiste broek aan hebt, zie je er eigenlijk altijd netjes uit. Wat de setting ook is!