Zeeman dropt satijnen nachtkleding voor foute nachtburgemeesters

Waar velen Zeeman en haar gele winkels liever links laten liggen, scoort het bedrijf rechts met de ene na de andere streetwearcollectie. Ditmaal is het anders: nu komt Zeeman met een luxe nachtkledinglijn om een next-level nachttijger te worden.

Zeeman als koning van het nachtleven

Zeeman maakt van jou een lustobject tussen de lakens. In de collectie vind je een pyjama en kamerjas met een heerlijk fout, maar fancy patroon van – natuurlijk – satijn gemaakt. De zachte, gladde en soepele nachtkleding wordt in diverse soorten de fashionwereld ingestuurd. Voor mannen, voor vrouwen, maar ook unisex komt aan bod. Met natuurlijk altijd een vleugje Zeeman.

Haal de parel in huis

Voor ons is het simpel, dit is een must-have voor de komende koude en donkere maanden. Deze ‘over de top’ collectie in het luxe straatje zal niet onopgemerkt blijven, dus sla je slag. Vanaf 21 oktober zijn de luxe items voor een spotprijsje op te pikken in de winkel of op de website van Zeeman. De glanzende pyjama en kamerjas kun je vanaf 21 oktober 15:00 uur voor €24,99 op de kop tikken. online-only. En vanaf dan mag jij jezelf de ultieme nachtburgemeester noemen. Iets voor ADE misschien?

Source:
GanBaroo PR, Zeeman