Eindelijk: onderzoek wijst uit welk fashionitem dames echt graag zien

CREDITS: Bigstock

Goed voor de dag komen is geen luxe, maar een essential. Niet alleen voor de juiste indruk op je werk, ook in de versierbranche is het meer dan belangrijk. Kleed je volgens de wensen van de vrouw en je slaat de spijker nooit mis. Gelukkig is er één specifieke outfit waar elke dame warme gevoelens van krijgt.

Research voor de beste outfit

Goede kleding laat je zelfvertrouwen stijgen en je komt beter in je vel te zitten. Maar heel eerlijk; we trekken onze beste outfit niet uit de kast om ons ego te spekken. Die parels van een items in je kast hangen er natuurlijk om een goede indruk bij een ander achter te laten. En in het bijzonder natuurlijk een potentiële lover.

Als het toch algemeen bekend is dat de juiste outfit wordt gekozen om indruk achter te laten, kun je het beter direct goed doen. Gelukkig doet de wetenschap zijn werk. Het antwoord is aan het daglicht gekomen. Dit is de lievelingsoutfit van de vrouw waar het mannelijk schoon zich haast elke dag in mag wrappen.

outfit, Eindelijk: onderzoek wijst uit <strong>welk fashionitem</strong> dames echt graag zien
Foto: Bigstock

Dé favoriet van de vrouw

En het ligt al haast op het puntje van je tong…. Wandel je lekker strak in pak? Dan heb je de aandacht te pakken. Dé favoriete outfit van elke vrouw blijkt ‘simpelweg’ een klassiek pak te zijn. We wisten het, we wisten…

Onderzoek wijst namelijk uit dat maar liefst 46% van de onderzochte vrouwen wel een beschuitje wil eten met een gent in pak. Strak pakkie, stropdas erbij en een matchend paar schoenen en je bent good to go. Wanneer je helemaal de droomman van de gemiddelde dame wil zijn, voldoe je aan de volgende combo. Donkere kleuren, laarzen en een klassiek klokje om de pols: binnen een mum van tijd word jij de guilty pleasure van het meissie. Ook de afschuw is boven water. Een outfit met een paar sneakers of sportschoenen onder je suit gaat het vrouwelijk schoon maar al te graag uit de weg. Althans, volgens dit onderzoek, dus.

Scoor dus snel een nieuwe (donker getinte) outfit en de zaterdagavond is in ieder geval bezet met een date. Hierbij alvast 28 date-ideeën die je kan gaan doen.

Online pak kopen

Source:
Dmarge, Bigstock
LEES OOK