De beste jassen voor heren om nu aan te schaffen

CREDITS: Pexels | Cottonbro

De temperaturen gingen dit jaar maar niet omlaag, waardoor je in een jas bleef lopen die je eigenlijk niet meer aan wilde. Nu doet zich een situatie voor in de categorie ‘elk voordeel heb zijn nadeel.’ Doordat je jouw jas niet voor de winter kocht, is nu de kans ontstaan dat je er een met korting te scoren. Een jas is een item waar je als het goed is een aantal jaar mee vooruit kunt. Het is mooi meegenomen als je er niet de hoofdprijs voor betaald. Wij zetten de beste heren jassen om nu aan te schaffen voor je op een rijtje.

De beste jassen voor heren om nu aan te schaffen

Een klassieke parka

Nooit maar dan ook écht nooit uit de mode: een klassieke parka. Een goede parka houd je voor een paar jaar aan een stuk warm. Het fijne aan deze jas is dat combinaties maken niet moeilijk is. Draag ‘m op een goede jeans, op een beige chino of op een cargo pant. De keuze om ‘m open of dicht te dragen is ook niet van tevoren bepaald, het is beide een goede optie. Deze Classic parka van katoen en elastaan scoor je nu met 50% korting.

Shearling Jacket

Ben jij niet bang om op te vallen en droom je ervan om een piloten vibe uit te stralen? Kies dan een keer voor iets anders en upgrade je stijl met een Shearling Jacket. Dit jack brengt je terug naar de jaren ’70 en houd je te allen tijde warm. Het klassieke ‘aviator design’ is een must-have voor iedere man met gevoel voor stijl. Dit jack van Soulland scoor je nu voor €199 in plaats van €305.

Funnel Mantel

Waar zou een man zijn zonder een mantel? Een klassieker die voor verschillende gelegenheden uit de kast kan worden getrokken. Geef een casual outfit een formele touch met deze jas of laat je op maat gemaakte pak niet onder sneeuwen door een verkeerde jas. Deze mantel scoor je nu voor nog geen €80 en is ook nog eens gevoerd. De buitenlaag is een mix van wol en polyester waardoor je het zeker niet koud gaat krijgen.

Light Rain Jacket

Een regenjas is bij tijd en wijle perfect voor ons landje. De temperaturen worden steeds hoger maar het blijft wel regenen. Om overbodige branding te voorkomen biedt Norse Projects een jack dat vrij is van logo’s. Een jas die clean is en in verschillende outfits tot zijn recht komt. Makkelijk mee te nemen als het niet regent en nu in prijs verlaagd.

Charles Denim Jacket

De onmisbare schakel in de categorie heren jassen. Een denim jacket was een item dat vroeger al bij menig man in de kast te vinden was. Tegenwoordig is dat niet anders want een denim jacket is nu eenmaal makkelijk te combineren. Met een goede trui eronder kan het ook prima in de winter. Doorgaans is het Franse A.P.C. redelijk prijzig maar biedt het merk ook een uitstekende kwaliteit. Met korting van maar liefst 50% is dit denim jacket zijn geld dubbel en dwars waard.

Leren Bikerjack

Het is nooit te vroeg of te laat om in een leren jas te investeren. Met een item zoals deze kun je gewoon onbepaalde tijd vooruit. Mede doordat een goede leren jas vaak mooier wordt naarmate je ‘m draagt. Dit jack van ARMA is voor de volle 100% van schapenleer gemaakt en heeft geen strech. Zo hoort een leren jack te zijn. Dat we graag investeren in een bikerjack, wil niet zeggen dat we het vervelend vinden als we een korting meepikken.

 

LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…