Bode en Nike blijven trakteren met nieuwe collab

CREDITS: Bode

Toen de samenwerking tussen Bode en Nike werd aangekondigd, waren de ogen vooral gericht op de Astro Grabbers.

Maar sinds de aankondiging van afgelopen week, weten we dat deze samenwerking nog heel veel meer voor ons in petto heeft dan alleen een sneaker.

Retro items met een herkenbaar Bode x Nike-vleugje

Toegegeven, de geruchten gonsden al een tijdje rond dat er ook kleding zou komen. En nu zijn de geruchten dan eindelijk gepromoveerd naar werkelijkheid. Afgelopen week postte Bode en Nike de beste looks tot nu toe van de gezamenlijke kleding, met items die doen denken aan een sportschool tijdens de jaren ’70. Deze korte hardloopshorts lijken bijvoorbeeld rechtstreeks van de set van Rocky te komen. En dat bedoelen we positief hè.

Alle details van de nieuwe samenwerking

Naast de hardloopshorts zijn er jerseys in volledige jaren 7-stijl uit Manhatten en Cape Cod, terwijl er ook extravagante tanktops voorzien van nostalgische sportpins beschikbaar zijn. Om de collectie helemaal compleet te maken zijn er ook nog coachjassen en joggingbroeken aanwezig met het kenmerkende Swoosh-logo pronkend op de voorzijde.

Wanneer de Bode x Nike Astro Grabber op 18 april verkrijgbaar is, worden de kledingitems ook meteen online gezet via de officiële site van Bode. Daarna volgt er op 1 mei een grotere release via de SNKRS-app van Nike. Voor de schoenen betaal je een kleine €140. Hoeveel je precies voor de rest van de items betaalt is helaas nog niet bekend. Ah joh, zo lang duurt het gelukkig ook niet meer. Wij weten in ieder geval wel dat we over een weekje klaar zitten achter onze laptop.