Bacardi x Filling Pieces x ADE: party-outfit on point

CREDITS: BACARDÍ

Met een paar ‘baco’ in de keel dansen wij het lekkerst. Zeker als we dan ook nog eens de nieuwe samenwerking van BACARDÍ en Filling Pieces rocken.

De nieuwe collab is gestart in aanloop naar ADE en brengt daarmee een feestje naar je kledingkast.

Het feestje van BACARDÍ x Filling Pieces

De samenwerking werd tijdens Lowlands al goed ingeluid, met de BACARDÍ Haciende stage waar Latijns-Caribische klanken zorgden voor een plek waar iedereen zichzelf kon zijn. Tijdens ADE willen de twee merken deze sfeervolle lijn doorzetten. Hiervoor wordt de flagship store van Filling Pieces omgebouwd naar een Caribisch feestgebied, waar je in de tussentijd geniet van muziek, heerlijke BACARDÍ-cocktails en natuurlijk de negendelige capsulecollectie.

Deze nieuwe collectie bestaat uit hoodies, T-shirts, cardigan sweaters en shirts. Al blijft het échte pronkstuk van de collectie volgens ons de dancing shoes, die worden gekenmerkt door strakke silhouetten, colorblocking graphics, functionele ontwerpen en een fijne BACARDÍ-twist.

Bacardi, <strong>Bacardi x Filling Pieces x ADE:</strong> party-outfit on point
Foto: BACARDÍ

De smaak én het geluid van rum

Naast de transformatie van de hoofdwinkel, hosten BACARDÍ en Filling Pieces ook een dansvloer, waar ‘The Sound of Rum‘ tot leven komt. Zo geniet je niet alleen van de smaak, maar ook van het geluid van BACARDÍ. Dit feest staat onder het ‘Do What Moves You‘-motto van BACARDÍ, dat als intentie heeft om mensen met elkaar in contact te laten komen en individualiteit te laten omarmen. Met een paar cocktails en DJ-sets van Patrick Mason, Jarreau Vandal, cinCity en Philou Louzolo komt dat zeker in orde.

Details

De nieuwe BACARDÍ  x Filling Pieces collectie is vanaf 18 oktober online verkrijgbaar, maar voor de ultieme ervaring shop je natuurlijk jouw outfit gewoon bij de flagship store van Filling Pieces. Hier kan je tussen 19 en 21 oktober terecht om jouw outfit voor ADE samen te stellen. En natuurlijk om een feestje te vieren, maar dat spreekt vanzelf. Check hier nog even de foto’s van de nieuwe collectie.

Source:
BACARDÍ