A$AP Rocky laat met Rihanna zien hoe je wel outfits kunt matchen

CREDITS: Bigstock

Rocky en Riri zijn opzichzelfstaande al ware fashion icons, maar als ze naast elkaar lopen maken onze fashion senses al helemaal overuren.

Het power couple toont haarfijn aan hoe je samen je outfit matcht, zonder dat je er als het gemiddelde ANBW-stel bijloopt.

Rocky en Rihanna tonen aan hoe je wél je outfit matcht

Afgelopen week werd het koppel, dat volgens de geruchten alweer het derde zwangerschap induikt, gespot in Los Angeles met hun ‘mini-me’ RZA Athetlston Mayers. Zowel Rocky als Riri kwam aan in een tracksweater van LOEWE voor een klein prijsje van $1250. Betekent dit dat je hun dure smaak moet overnemen om net zo goed te matchen als deze twee fashion iconen? Neuh, zeker niet. Het zit hem in de kleine dingen, amigo.

Kleine dingen maken een groot verschil

Denk bijvoorbeeld aan de kleursamenstelling. Rocky verschijnt in een blauwe sweater, Riri in een rode. En hoewel de sweater dan wel hetzelfde is, ziet het er door de andere kleuren compleet anders uit. Verder kiest Riri bijvoorbeeld voor een lichte denim washed baggy broek met scheuren erin, terwijl Rocky voor een iets donkere broek gaat zonder scheuren. Verder zien we dat Rihanna haar sweater een beetje nonchalant in haar broek wegstop en haar mouwen halverwege oprolt. Precies volgens de befaamde Sprezzatura-theorie.

Leren van Rocky en Rihanna

En Rocky? Die kiest gewoon voor de traditionele streetwear look met zijn Kemal Akbas-pet en zijn opvallende gele zonnebril die de outfits nog verder van elkaar onderscheidt. Het lijkt er dus op dat het koppel samen een outfit heeft gekozen, om die vervolgens compleet aan te passen naar hun persoonlijke voorkeur. Verwarrend, maar geniaal. Kijk nog maar even naar de plaatjes, kerel. Hopelijk leer je er wat van.

Vond je dit artikel interessant? Check hier dan al onze fashion artikelen met de dikste trends, tips en nieuwe releases.

LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…