Dit zijn de meest stijlvolle bestemmingen van 2019

Tegenwoordig kan je alles vinden op social media. Maar de vetste en meest  stijlvolle bestemmingen zijn niet aangegeven op Google Maps. Snakkend naar zon, in plaats van natte sneeuw en motregen zetten wij de meest stijlvolle bestemmingen voor jou op een rijtje.

De meest stijlvolle bestemmingen

Arles – Frankrijk

Arles is een stad gelegen in het zuiden van Frankrijk dat is omringt door natuurgebieden. Mede daarom is het de grootste gemeente van Frankrijk. Arles kent ook de nodige geschiedenis. Onder andere een van de beste schilders ooit, Vincent van Gogh, heeft er gewoond. Naast Van Gogh hebben ook de Romeinen hun sporen achter gelaten. Als je bij de obelisk in het midden van de stad staat waan je jezelf voor even in Italië.

stijlvolle bestemmingen, Dit zijn de meest stijlvolle bestemmingen van 2019
Foto: Lobostudio

Doha – Qatar

Het Midden-Oosten is voor veel vakantiegangers inmiddels geen onbekend terrein meer. Dubai en Abu Dhabi worden steeds vaker gekozen als stijlvolle bestemming. Maar wij hebben een ander pareltje gevonden.
Doha is een kuststad in het oosten van Qatar. De stad kenmerkt zich door de moderne architectuur en uitstekende infrastructuur. De rit van het vliegveld naar het centrum duurt dan ook niet langer dan 20 minuten! Je kan er genieten van traditioneel moderne architectuur, eten uit alle windstreken en ongekend veel luxe.

stijlvolle bestemmingen, Dit zijn de meest stijlvolle bestemmingen van 2019
Foto: Flavius Torcea

Seattle – Verenigde States

Seattle is een stad in de staat Washington. Blijft jouw topografische kennis nog iets achter? Dat is de staat die in het noord oosten van de Verenigde Staten ligt. Op een uurtje of 2 rijden van de grens met Canada. Seattle verdient meer dan het stereotype ‘regenstad’. Ga bijvoorbeeld een dagje aan het strand liggen of hiken op Alki Island. Gasworks Park is ook een hele gave bestemming als je wil afwijken van toeristische trekpleisters als de Space Needle.

stijlvolle bestemmingen, Dit zijn de meest stijlvolle bestemmingen van 2019
Foto: Al X

Samarkand – Oezbekistan

Als je aan stijlvolle vakantiebestemmingen denkt, denk je waarschijnlijk niet meteen aan Oezbekistan. Maar Samarkand is meer dan de moeite waard! Deze stad, waar je nog nooit van gehoord hebt, kent de nodige historie. Een stad vol eyecatchers aan de silkroad geeft garantie voor een explosie aan verschillende culturen. De Shakh-i Zindeh-moksee is in onze ogen een van de mooiste plekjes die je daar gaat zien!

stijlvolle bestemmingen, Dit zijn de meest stijlvolle bestemmingen van 2019
Foto: Sultonbek