Dit varende pretpark spot je vanaf 2024

CREDITS: Royal Carribean

Alle hens aan dek. Het meest krankzinnige cruiseschip ooit komt er namelijk aan. Met de Icon of the Seas komt er in 2024 een gigantische kolos bij op de internationale wateren. Alles wat je ooit dacht te weten over drijvende objecten doet dit cruiseschip per direct teniet.

Cruiseschip of drijvende stad

Dat er soms uitgepakt wordt op het water is geen geheim. Maar zelfs de grootste machomannetjes op aarde moeten het ver en breed afleggen tegenover dit cruiseschip. Cruisemaatschappij Royal Caribbean zorgt ervoor dat luxe voortaan een verkleinwoord is.

Begin 2024 zal de het cruiseschip voor het eerst te bewonderen zijn. Het schip is 365 meter lang en heeft maar liefst 2.805 verschillende hutten, dus de launch zal een regelrecht festival worden voor duizenden gelukkigen. Met ruimte voor 7.600 passagiers en 2.350 man aan personeel zal het voor de reizigers nergens aan te kort moeten komen.

What’s in it

Wat er allemaal bij dit ‘bootje’ komt kijken? Dat is een beetje gek, want je kan jezelf beter afvragen: wat zit er niet op?

In ieder geval wel: zeven verschillende zwembaden, een gigantisch waterpark, een theater, een bioscoop, tientallen restaurants en een waterval. De laatstgenoemde heeft wel héél veel weg van The Jewel uit Singapore. Het is een ongelooflijk beeld. Een beetje surrealistisch, zelfs, maar dat mag de pret niet drukken.

cruiseschip, Dit <strong>varende pretpark</strong> spot je vanaf 2024
Foto: Royal Caribbean
Source:
LEES OOK
De raarste wetten ter wereld
In Nederland hebben we altijd wel iets te klagen over de overheid. Dan klopt een bepaalde regeling weer niet, dan klopt er een of andere toeslag weer…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…