Simpele kledingtips om de aandacht van vrouwen te vergroten

CREDITS: Jens Lindner

Een goed geklede man staat er nu eenmaal beter voor als een slecht geklede man. Soms is het leven niet zo moeilijk. Mannen met stijl worden vaak gezien als sexyer, slimmer, succesvoller en leuker. Nou ja, het is vrij subjectief natuurlijk, maar een beetje stijl begint met kleine aanpassingen. James Bond ziet er niet voor niets altijd gelikt uit.

Stijlvolle sexy kleding tips die aandacht van vrouwen vergroot

Uit een onderzoek van Kelton Research blijkt dat vrouwen het aantrekkelijk vinden als een man well-dressed door het leven gaat. 78% van de ondervraagde vrouwen heeft aangegeven dat er niks sexyer is dan een man een goede kledingstijl. Daarnaast vindt 85 % ook dat mannen met kennis over fashion aantrekkelijker zijn dan mannen met een flinke portemonnee. Tenslotte geeft 80% aan dat ze etentjes, hun telefoon of zelfs seks een heel jaar in willen ruilen voor een goed geklede man.

De vraag is natuurlijk: wat voor kleding vinden vrouwen dan sexy? Moet je een T-shirt dragen of zien de dames je liever in een overhemd? Zijn de nieuwste sneakers aantrekkelijk of zien ze je liever wandelen in nette leren schoenen? Wij hebben de antwoorden.

Sexy kleding, Simpele kledingtips om de aandacht van vrouwen te vergroten
Foto: Bigstock

Goed passende herenkleding

Het gaat allemaal om de right fit. Een maatpak dat perfect valt is het ultieme beeld voor een vrouw. We weten dat de trend oversized is doorgeslagen, dus het is weer tijd voor een goede slim-fit. Schroom niet om net wat extra’s te betalen zodat het perfect past. Een vrouw let op de details en als je broek bijvoorbeeld te wijd valt ziet ze dat meteen.

Dat je kleding perfect moet passen is niet alleen van toepassing bij een pak. Het gaat ook om outfits die je draagt als je op stap gaat of als je op zondagmiddag met vrienden naar het park gaat.

Sexy kleding, Simpele kledingtips om de aandacht van vrouwen te vergroten
Foto: Bigstock

Investeer in goede lerenschoenen

De schoenen die je draagt zullen één van de eerste dingen zijn die een dame ziet. Sommige vrouwen kijken eerst naar de schoenen en daarna pas naar je ogen. Heb je mooie, schone schoenen van hoge kwaliteit? Dan kom je over als professioneel en zorgzaam.

Iets waar een vrouw goed op gaat. Leg de focus op leren schoenen. Ja, deze zijn vaak duurder, maar gaan ook langer mee, zitten comfortabel en zien er het best uit. Investeer in een paar goodyear welted leren schoenen en je zit voor de rest van je leven goed.

Sexy kleding
Foto: Clem Onojeghuo

Draag een klassiek wit overhemd

Er is één item dat het altijd goed doet en dat is het klassieke witte overhemd. Of je nou gaat lunchen in een fancyrestaurant of een drankje gaat drinken met je maten, een wit overhemd is je beste vriend. Combineer het overhemd met een chino voor een wat formelere look of draag er een destroyed jeans onder als je liever gaat voor streetwear.

Vrouwen vallen vaak op volwassen mannen met zelfvertrouwen. Het is biologisch bepaald dat een vrouw daar een voorkeur voor heeft. Laat nou net een witte overhemd ervoor zorgen dat je er volwassen uitziet.

Sexy kleding, Simpele kledingtips om de aandacht van vrouwen te vergroten
Foto: NordWood Themes

Ga voor neutrale kleuren

Jij denkt waarschijnlijk: wat zijn de neutrale kleuren? Weet je het wel? Dan weet je dat het de kleuren zwart, wit, olijfgroen, marineblauw, grijs, beige en bruin zijn. Deze kleuren zijn zo krachtig omdat ze perfect met elkaar mixen. Het ziet er bijna altijd classy uit en dat is wat de dames willen. Het zorgt ervoor dat je er goed en verzorgd uitziet op een mannelijke manier.

Sexy kleding, Simpele kledingtips om de aandacht van vrouwen te vergroten

De finishing touch

De beste en gemakkelijkste trucjes om je outfit compleet te maken geven net die finishing touch. Wees niet bang om je mouwen op te stroken dit vindt een vrouw aantrekkelijk. Je kan armbanden of ringen ook toevoegen aan je outfit. Het meest effectieve is toch wel de kunst van de layering. De laagjes en de verschillende kleuren maken je onweerstaanbaar.

accessoires
Foto: Bigstock
LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…