Deze eigenschappen vinden vrouwen dus helemaal kut

Ineens geen berichtjes meer terug van de dame in kwestie? Een aantal eigenschappen kunnen zorgen voor de nodige radiostilte. Je hebt ze vast wel eens voorbij horen komen, maar nu wordt het echt tijd om met deze punten rekening te houden.

Er zijn natuurlijk eigenschappen die in je systeem zitten en waar je weinig aan kunt doen. Echter zijn het geen onmogelijke dingen waar je op kan letten. Daarnaast doe je jezelf en je potentiële soulmate er een groot plezier mee. Door op de volgende punten te letten hoef jij geen afwijzingen meer te trotseren.

Eigenschappen, Deze eigenschappen vinden vrouwen dus helemaal kut

Eigenschappen die het verpesten bij de vrouwtjes

1. Onbetrouwbaarheid

We bijten de spits gelijk af met, obviously, onbetrouwbare mannen. Vrouwen hebben een soort inner-leugendetector die helemaal uit elkaar spat op het moment dat ze het kleinste leugentje ontdekt. Leugens zijn gewoon not cool.

2. Een slechte spelling

Uit onderzoek van Match.com is gebleken dat maar liefst 96% van de vrouwen het cruciaal vindt dat mensen over een goede spelling en grammatica bezitten. Het MSN tijdperk zijn we allang gepasseerd, dus geen reden meer om ‘sgatje’ te sturen. Okeuj?

3. Onhygiënisch zijn

Dit is andersom precies hetzelfde verhaal. Onhygiënische mensen zijn gewoon, mja.. onhygiënisch. Met vieze nagels op de eerste plaats, zijn een slechte adem of vieze oren ook zeker niet wenselijk. Natuurlijk draait het niet alleen om uiterlijk, want als ze bij jou thuiskomt hoeft ze niet tussen jouw vieze lakens te liggen. Met de kleinste aanpassingen sleur je al snel alle pluspunten binnen.

mannen-eigenschappen-1

4. Teveel op je telefoon

Prima dat jij een super sociaal gezelligheidsdier bent, maar je hele Whatsapplijst onderhouden tijdens jullie date, laat het tegenovergestelde zien. Volgens het onderzoek van Singles in America wil 66% van de vrouwen jou niet op je telefoon zien tijdens de eerste date. Als jij je aandacht er niet bij kan houden omdat Joost een foto doorstuurt van zijn nieuwste creatie op de wc, ben je niet goed bezig. Joost moet maar wachten.

5. Snel klaarkomen

Deze is niet altijd eerlijk, want sommige mannen kunnen er niks aan doen dat ze vroegtijdig klaarkomen. Echter zijn er wel trucjes om dit proces enigszins uit te stellen. Laten we ook niet overdrijven en een workout van twee uur inplannen. Volgens het onderzoek van The Rooster’s 2016 sex survey is het ideaal om tussen de 12 en 30 minuten lang seks te hebben.

mannen-eigenschappen-2

6. Bad taste

Een goede smaak heeft niet alleen te maken met uiterlijk. Natuurlijk zien vrouwen het liefst een vent die zijn kleding leuk heeft gematcht, maar dat is niet het enige wat telt. Ook als ze bij je thuiskomt en je een lekkere wijn hebt staan, krijg je heel wat kudos.

7. Denigrerend gedrag

Dingen voor een vrouw doen uit liefdadigheid is tof. Dat kunnen de dames zeker waarderen. Echter is de lijn heel dun tussen iets graag doen of iets doen, omdat je denkt dat zij het niet kan. Zodra een vrouw het idee krijgt dat jij neerbuigend doet over haar kunnen, kan je snel je spullen pakken.

8. Lui zijn

Psychologen uit Australië, de V.S. en Singapore hebben zich erin verdiept en maar liefst 5,500 singles gevraagd naar afknappers. De grootste afknapper volgens 72% van de vrouwen, zijn mannen die altijd lui gedrag vertonen. Voetjes van tafel dus en gewoon je eigen bier uit de koelkast pakken. Neem er ook gelijk eentje voor haar mee, als je dan toch die kant op gaat.

mannen-eigenschappen-3