Dit superjacht met waterglijbaan kun je met 26 vrienden huren

CREDITS: Sherakhan

Altijd aan het brainstormen over wat jullie het volgende vriendenweekend gaan doen? Dan kun je ook een keer het idee opgooien om een superjacht te huren van 70 meter. Mét waterglijbaan van acht meter. Het Sherakhan superjacht is ontworpen om de wereld te ontdekken in stijl. Of om gewoon een hele toffe tijd te hebben met vrienden, want van het jacht hoef je eigenlijk niet af. En als je er wel afgaat – via de glijbaan – heb je alles om jezelf te vermaken. Van jetski’s tot kajaks en van een springkussen tot speedboten.

Sherakhan superjacht te huur voor jou en 26 vrienden

Het jacht heeft een modern klassiek interieur en heeft alles om jullie vriendengroep gelukkig te maken. Er is een gym om alle biertjes er weer af te sporten en een spa om daarna weer tot rust te komen. Daarnaast kun je champagne poppen à la Jordan Belfort in een jacuzzi voor achttien man op het top deck.

Alles is aanwezig

Een vriendenweekend is niet compleet als je niet kan kutten op het water met the boys. Zo zijn er waterski’s om zelf achter een speedboot te hangen, paddle boards, jetski’s, springkussens, opblaasbare boten en nog veel meer. Het is dé ideale manier om jezelf uit te leven. Wij krijgen al kippenvel op onze armen als we eraan denken. Op een positieve manier dan.

Je kan dit superjacht huren in het Caribisch gebied. Vanaf St. Maarten ga je rondjes varen totdat je zeeziek bent en niet meer kunt. Je krijgt er een eigen crew bij die alles tot in de nopjes regelt en er wordt voor je gekookt. De meest exotische gerechten worden voor je klaargemaakt en daarna geef je jouw eigen boat party. Wij zeggen: doen!

Foto’s: Sherakhan