Droombaan: 50.000 dollar om bierdrinkend door de VS te toeren

CREDITS: Blake Wisz

Het klinkt ons als muziek in de oren, betaald worden om te reizen en bier te drinken. In je campertje rijd je door de prachtige landschappen die de Verenigde Staten te bieden heeft. Je trekt zo nu en dan een fles pils open én je krijgt er ook nog eens 50.000 dollar voor. Beter dan dit gaat het niet worden.

Je krijgt 50.000 dollar om toerend en bierdrinked door Amerika te reizen

Maar waar komt dit geschenk uit de hemel nou vandaan? Van het Amerikaanse biermerk Michelob Ultra. Dit bierbedrijf, dat eigendom is van Anheuser-Busch, zoekt namelijk liefhebbers die als vertegenwoordiger een half jaar(!) met een camper door de Verenigde Staten willen reizen.

Het enige wat van jou wordt verwacht is dat je bier drinkt en foto’s van de nationale parken op de social mediakanalen van Michelob Ultra zet. Dat moet niet al te moeilijk zijn. Volgens het bedrijf heeft de ideale kandidaat een ‘diepe waardering voor de vreugde die het contact met de natuur met zich meebrengt’.

droombaan
Foto: Blake Wisz

Één eis

Het biermerk Michelob Ultra geeft aan dat er wel één voorwaarde aan de actie zit. Je moet namelijk wel 21 jaar of ouder zijn en van bier houden. Mocht jij de gelukkige winnaar zijn, dan mag je met een door Michelob Ultra ter beschikking gestelde camper door de Amerikaanse nationale parken rijden. Let wel op: dit mag natuurlijk niet nadat je gedronken hebt. Plan je biermomentjes dus goed in, je wilt geen Amerikaanse rechtzaak aan je broek.

Camper

De kenners (of de nieuwsgierige) onder ons zijn vast benieuwd met wat voor camper je op pad gestuurd wordt. Je wilt natuurlijk niet met een wrak Yosemite, Sequoia en Joshua Tree, etc. gaan verkennen. Gelukkig stelt ook dit niet teleur. De comfortabele camper is namelijk uitgerust met een eigen badkamer en douche, en ook de koelkast krijg je goed gevuld mee. Daarnaast mag jij als uitverkorene ook nog een rechterhand of je favoriete huisdier meenemen.

Salaris

Tijdens je half jaar lange ‘werktijd’, worden alle omkosten door het bedrijf vergoed en krijg je ook nog 50.000 dollar (omgerekend ruim 42.000 euro) salaris mee. Voel jij je geroepen? Dan kun je je hier nog een week lang aanmelden.

betaald bierdrinken
Foto: Reiseuhu
LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…