Airbnb Finds: villa in Bel Air met Hollywood-sterren als buren

Bel Air: wie kent het niet? Deze luxe woonwijk in Los Angeles zit achter slot en grendel en is alleen toegankelijk voor bewoners. Dit is niet heel raar, want the rich and famous van Hollywood wonen hier. Het schijnt dat Kanye en Jay-Z nogal op hun privacy gesteld zijn. Om tóch een keer jezelf net zo rijk te voelen als hen is er een oplossing. Deze Airbnb is verscholen tussen de heuvels van Bel Air, waardoor je Hollywood-sterren als buren hebt.

Een villa in Hollywood, het kan gewoon

Airbnb heeft een aantal accommodaties beschikbaar in Bel Air, maar dit is de enige waarbij je een dikke villa hebt. Met maar liefst drie woonkamers, twee keukens en zeven slaapkamers ter beschikking. Ruimte zat dus voor jou en 13(!) vrienden!

De villa ligt centraal en kun je binnen no time alle celebs proberen te spotten. Sunset Boulevard ligt op vijf minuten rijden en binnen twintig minuten lig je met een biertje op Venice Beach. Een dag vertoeven bij de villa zelf is ook niet verkeerd. Zo heb je niet één, niet twee, maar drie tuinen en een prachtig privé zwembad.

Woonkamer Airbnb

Good food

De locatie is omgeven door verschillende restaurants en foodtrucks. Zo is LA de thuisbasis van de bekende taco truck Kogi Taqueria. Deze foodtruck serveert de welbekende burrito, maar dan met een Aziatische twist. Rondom deze foodtruck kun je ook vele andere geweldige fastfood gerechten proberen, van Pacman hamburgers tot blackjack quesadilla’s.

Ultieme beleving

De host van deze Airbnb zorgt ervoor dat het je tijdens je verblijf, net als bij jouw beroemde  buren, aan niets ontbreekt. Met een arsenaal aan luxe producten in de keuken en badkamers, word je bij aankomst ook nog eens verwend met een glas bubbels. Het is dus niet zonder reden dat alle voorgaande gasten aangeven beter te zijn behandeld dan in een hotel en zeker terug zouden komen.

Deze Airbnb biedt genoeg ruimte voor 14 man en kost €2.500,- per nacht, wat omgerekend €179,- de man is. Voor dit bedrag leef jij het leven van een beroemdheid en heb je zonder twijfel een once in a lifetime experience: een vakantie om nooit te vergeten!

Meer info

LEES OOK