Airbnb Finds: overnachten in de royale villa uit ‘Fresh Prince of Bel Air’

Airbnb heeft er wel een hele freshe host bij. Voor de allereerste keer ooit worden fans uitgenodigd in de enige echte villa uit de ‘Fresh Prince of Bel Air’ met niemand minder dan Will Smith als host! Time to get your life flipped turned upside down in de royale villa in de stad waar het allemaal begon. Deze prachtige villa is een van de meest iconische huizen ooit verschenen op TV. In de serie werd alleen de buitenkant gebruikt, maar je vind er voor deze speciale gelegenheid ook een prachtig 90s inspired interieur!

The Fresh Prince himself

Het is inmiddels 30 jaar geleden dat Will Smith de oprit van de villa opreed en onderdeel werd van de geliefde familie die we ons maar al te goed herinneren. Toch is de vertrouwde woning nog net zo fly als in de periode dat “The Fresh Prince” er woonde.

Gedurfde graffiti, een elegant interieur, tijdloze familieportretten en op zilveren schalen geserveerde Philly cheesesteaks zullen de gasten naar het luxe leven leiden – tante en oom niet inbegrepen. De verblijven duren elk één nacht en vinden plaats in Will’s vleugel van het luxe landhuis. Inclusief toegang tot zijn chique slaapkamer en badkamer, een lounge aan het zwembad en een elegante eetkamer.

Bel Air', Airbnb Finds: overnachten in de royale villa uit ‘Fresh Prince of Bel Air’

Koninklijk overnachten in “Big Willie Syle”

Tijdens de koninklijke overnachting worden gasten getrakteerd op ouderwets plezier, “Big Willie Style”. Van een nieuw paar Air Jordans aan je voeten tijdens een potje basketbal in de slaapkamer tot de hele nacht klassieke throwbacks draaien op nostalgische draaitafels. – vervelen zul je je zeker niet.

Als kers op de taart word je zelfs (virtueel) welkom geheten in het landhuis door niemand minder dan DJ Jazzy Jeff. Verder steel je de show door een fly look uit Will’s kast aan te trekken. Van het klassieke argyle patroon tot all-star atleet en Bel Air Athletics-uitrusting. En met dat prachtige zwembad in de tuin, kun je ook nog eens heerlijk genieten van de L.A sun.

Bel Air', Airbnb Finds: overnachten in de royale villa uit ‘Fresh Prince of Bel Air’

Draaien als een echte hiphoplegende

Naast dit royale verblijf in Bel Air, kunnen aspirant-dj’s vanaf deze week ook een verzoek indienen om eenmalig een virtuele DJ workshop te volgen met de enige echte DJ Jazzy Jeff. Tijdens de online experience zullen gasten virtueel tijd met hem doorbrengen in zijn thuisstudio. Daarnaast zullen zij vinyl draaien ter ere van de goede oude tijd in de meest freshe crib in L.A. Je kunt hier een verzoek indienen om dit eenmalige event te boeken op  De online experience zal plaatsvinden op 1 oktober.

Nostalgisch verblijf voor een koopje

Jammer genoeg is het verblijf vanwege corona alleen te boeken door inwoners van L.A County. Wij dromen dus nog even door. De kosten van een boeking bedragen slechts $30 dollar (25 euro) Dit is als symbool voor de 30 jaren die verstreken zijn sinds Will voor het eerst op de deuren van dit iconische landhuis klopte.

Meer info