Airbnb Finds: back to the 80’s met arcade games en old school interieur

De jaren 80: het decennium waarin supermodellen zoals Elle Macpherson en Stephanie Seymour de covers domineerden, arcadehallen hun hoogtepunt beleefden en Livin’ On A Prayer grijsgedraaid werd door elk radiostation. Er komt werkelijk geen einde aan al het goeds uit de jaren 80. Helaas is er geen tijdmachine waarmee we terug in de tijd kunnen, maar gelukkig bestaat er een alternatief: in deze Airbnb in Dallas, Texas, lijkt het of de tijd stil gestaan heeft.

Cowabunga!

Met een collectie aan originele NES spellen en accessoires kun je bijna elke game spelen uit the eighties. Als je voor het ultieme jaren tachtig gevoel gaat, leef je dan uit op het originele Teenage Mutant Ninja Turtles spel op het arcadetoestel. Mocht dit iets te vintage voor je worden, dan heeft de host ook gewoon een flatscreen tv met Netflix account voor je klaarstaan. Kun je toch nog één La Casa terugkijken.

jaren 80, Airbnb Finds: back to the 80’s met arcade games en old school interieur

Retro breakfast 

De dag start je goed met een ruime keuze uit dé ontbijtgranen van het decennium. Van Cap’n Crunch tot Pop Tarts of kies voor de vrolijk gekleurde Froot Loops. Geniet van je ontbijtje in de dining room die er toepasselijk uitziet als een retro diner.

Inspiratie nodig voor je avondeten? In de achtertuin vind je het meest kenmerkende symbool van de fastfood industrie uit de jaren tachtig: McDonalds’ eigen Officer BigMac. Dit vriendelijke beeld zal jou hoogstwaarschijnlijk inspireren om een BigMac te bestellen, welke je vervolgens vol nostalgie kunt opeten naast de voormalige mascotte van de fastfoodketen.

jaren 80, Airbnb Finds: back to the 80’s met arcade games en old school interieur

Foute muziek op een top locatie

Een weekendje in deze Airbnb is hét moment om met je vrienden onder het genot van een koud biertje de hits van toen terug te luisteren. Met printjes die kenmerkend zijn voor de jaren 80, typische stoelen en zelfs een telefooncel waan je je weer op de huisfeestjes waar Beat It en Take On Me uit de speakers pompten.

Denk jij ‘Cowabunga’ na het zien van deze Airbnb, dan is deze accommodatie voor jou en je vrienden gemaakt. Voor maar €138 euro per nacht kunnen jullie even terug in de tijd stappen en genieten van de jaren 80. Those good old days

Meer info