Airbnb finds: leven als een Maharadja in India

Heb jij je altijd al gevoeld als een koning, maar mis je nog een paleisje? Geen probleem, dat fixt Airbnb gewoon even voor je! Vanaf 23 november is de Gudliya Suite in het City Palace in Jaipur, India te boeken op Airbnb. De suite ligt in het privégedeelte van het City Palace en de host is niemand minder dan Maharadja Sawai Padmanabh Singh. Koninklijker dan dit wordt het niet.

Maharadja, Airbnb finds: leven als een Maharadja in India

Koninklijke luxe bij Maharadja

Zoals je kunt verwachten van een koninklijk verblijf is de suite voorzien van alle luxe, natuurlijk heb je een privélounge, een luxe badkamer en een keuken. Daarnaast mag een zwembad niet ontbreken. Het toffe aan deze Airbnb is dat het meer is dan alleen maar een verblijfplaats. Tijdens je verblijf word je namelijk helemaal in de watten gelegd door je eigen butler en neemt je privégids je mee op de tofste excursies in de stad. Als Maharadja kook je natuurlijk niet zelf, dat doet een chef voor je. Tijdens het verblijf heb je daarom de kans om voor het ontbijt en diner te eten bij Baradari, het restaurant van het paleis. Probeer hier heerlijke Indiase gerechten zoals laal maas in combinatie met de beste wijn of champagne. Vanaf het terras heb je uitzicht over Aravalligebergte en kun je de pauwen in de koninklijke tuinen bewonderen.

Maharadja, Airbnb finds: leven als een Maharadja in India

Maharadja, Airbnb finds: leven als een Maharadja in India

Zie de stad door de ogen van een Maharadja

De stad Jaipur wordt ook wel de Pink City genoemd en is gevuld met historie en cultuur. Je vindt dit echt overal, het is daarom niet gek dat het hele stadscentrum een plekje op de lijst van UNESCO heeft gekregen. Tijdens je verblijf laat je eigen gids de hoogtepunten van de stad zien en word je meegenomen in de historie en cultuur. En neemt iemand van het koninklijk personeel je mee shoppen in de mooiste winkelstraten. Je zult er snel achter komen waarom dit de Pink City wordt genoemd. Voor wat meer avontuur kun je ook naar Jhalana Leopard Safari Park aan de grens van de stad gaan. Hier neemt een gids je mee in een open jeep om luipaarden in het wild te spotten. Of bezoek Sariska National Park en ga op zoek naar luipaarden, hyena’s of tijgers.

Maharadja, Airbnb finds: leven als een Maharadja in India

Steun het volk als een Maharadja

Een bijkomende gunstigheid is dat de opbrengst voor dit verblijf compleet gaat naar de Princess Diya Kumari Foundation een non-profit organisatie die de lokale bevolking van Rajasthan ondersteunt. Je hebt dus niet alleen een geweldige ervaring en verblijf, maar je helpt ook nog eens de lokale bevolking als een echte Maharadja.

Vanaf 23 november is de suite in de aanbieding voor een bedrag van € 907 per nacht. De aanbieding is geldig tot eind 2019, daarna zal de prijs € 7.255 per nacht zijn. De suite is geschikt voor twee personen, dus ideaal om je vriendin mee te nemen voor een jubileum, huwelijksreis, of gewoon zomaar.

Meer info

 

LEES OOK
MANIFY Gift Guide: Father’s Day
Ja, ja. De dag waarop je jouw ouweheer in het zonnetje gaat zetten, komt er weer aan. En dan hebben we het natuurlijk over Vaderdag. Wat heeft-ie…
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Inspiratieguide voor de grandpa core-stijl
Ontwerpers die de verstofte schoenenkast van je opa als inspiratiebron gebruiken voor nieuwe sneakers en een overvloed aan cardigans op straat. Grandpa core is in volle motie.…