Airbnb finds: epic gameparadijs in Florida

CREDITS: Airbnb

Normaal boek je een Airbnb omdat je een relaxte woning wilt hebben op een toffe bestemming, maar deze woning ís de bestemming. Je zult je hier geen moment vervelen, van levensgroot schaken tot arcade games en van een waterpark in de achtertuin tot tv-spelshows – dit gameparadijs heeft het allemaal! Pak die koffers maar in, het vliegtuig vertrekt naar Clermont in Florida. Met plek voor 43 man kan je hier zo met je beste maten, vriendinnetjes, vaders, opa’s en oma’s je meer dan een week vermaken.

Haal je inner child naar boven, deze Airbnb is alles waar jij als kleine jongen over hebt gedroomd. En heel eerlijk, nu eigenlijk nog steeds.

Airbnb Finds: epic gameparadijs

Menselijk bowlen onder de Florida sun

Deze gigantische villa in Florida is volledige gewijd aan games. In de tuin kun je bijvoorbeeld levensgroot Fußball spelen, heb je een zwembad met stroomversnelling en bijbehorende waterglijbaan. Natuurlijk kun je er ook voetballen en basketballen, maar waarom zou je dat doen als je ook kunt bowlen met mensen? De strateeg onder ons kan levensgroot schaken, terwijl de avonturier het meer verkent in een kano.

Paradijsje dit hoor.

gameparadijs, Airbnb finds: epic gameparadijs in Florida

Eindeloos veel gameplezier

In de avonduren of wanneer het weer niet mee zit, is er ook een overschot aan dingen te doen in dit gameparadijs. In één van de slaapkamers kun je testen of je niet chirurg had moeten worden met een potje Dokter Bibber – life-size natuurlijk. Of versla je je vrienden bij het Rad van Fortuin – compleet uitgerust met buzzers, knoppen en een scoreboord.

Iedereen weet dat je onwijs goed kunt zingen na een paar biertjes. Bewijs dit aan je vrienden met de karaoke set die aanwezig is in dit ultieme gameparadijs. Tegelijkertijd kunnen je maten je geweldige zang ondersteunen met pianospel dat wordt gespeeld door over een mega piano te lopen.

Ook heb je toegang tot je eigen casino, kun je poolen, speel je arcadegames zoals Pacman en nog veel meer!

gameparadijs, Airbnb finds: epic gameparadijs in Florida

gameparadijs, Airbnb finds: epic gameparadijs in Florida

Waar dromen werkelijkheid worden

Clermont ligt in de buurt van Orlando. En wie Orlando zegt, zegt Disney World. Op een half uur rijden vanaf dit gameparadijs ligt Disney World, dus als je toch het kind aan het uithangen bent kan je net zo goed dit mega attractiepark even meepakken. Tegenwoordig vind je hier veel meer dan Mickey Mouse en Donald Duck. Aangezien Marvel, Avatar en Lucas Films ook onder de reusachtige vleugel van Disney vallen, zijn de attracties niet alleen geschikt voor kinderen, maar kun jij je hier ook prima vermaken!

De villa heeft plaats voor 43 personen, je kunt dus makkelijk met al je vrienden en de vrienden van je vrienden in dit huis. En nu komt het mooiste, de prijs… Dit gameparadijs kost € 1.600 per nacht, als je met 20 personen gaat is dat nog maar € 80 per nacht.

Nu alleen het vliegticket nog.

Meer info

gameparadijs, Airbnb finds: epic gameparadijs in Florida

gameparadijs, Airbnb finds: epic gameparadijs in Florida

LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…