Airbnb Finds: Amerikaanse vibes in een ondergronds earth house

Daadwerkelijk biertjes drinken en hotwings eten met Homer Simpson wordt lastig aangezien hij een geanimeerd karakter van The Simpsons is, maar bij deze Airbnb accommodatie kun je wel verblijven in Springfield. Dit is dé plek waar het allemaal gebeurt (fictief dan). Deze moderne accommodatie is omringd door natuur en gehuld in gras: een echt earth house. Maak kennis met het verblijf wat voor een paar dagen jouw mancave kan zijn. 

Barbecueën in de natuur met The Simpsons

Het spreekwoord ‘Eén met de natuur’ wordt in deze accommodatie heel letterlijk genomen. Het unieke huis bevindt zich midden in de natuur van Springfield en wordt bedolven onder een laag gras. Dit geeft al snel het gevoel dat je je onder de grond bevindt, wat de ervaring nog vetter maakt. Hoewel het aan de buitenkant een mix is van gras en planten, kan het interieur niet strak genoeg ingericht zijn.

Barbecueën, Airbnb Finds: Amerikaanse vibes in een ondergronds earth house

Real life of fictie?

Door het hele huis vind je een industriële vibe met veel robuuste meubels en zwarte details. Deze donkere ruimtes in het huis krijgen daarentegen genoeg daglicht naar binnen dankzij de gigantische ramen die zich rond het huis bevinden. En voor als je denkt dat je je privacy hierdoor kwijt bent, no worries, want er zijn geen andere huizen in de directe omgeving te bekennen. 

Deze accommodatie zou heel goed kunnen passen in een actiefilm. Marvel-fans kunnen deze accommodatie vergelijken met The Avengers Compound, wat ook gebruikt wordt als thuisbasis. Wees ook zeker niet bang om je te vervelen, in en om het huis zijn er genoeg dingen te zien en te doen. Zo liggen er verschillende spellen om een avond binnen door te brengen. Verder heb je buiten een chille vuurplaats en een barbecue waar je lekker kunt kokkerellen. Barbecueën is een perfecte bezigheid in deze buurt aangezien het hier vaak mooi weer is.

Springfield heeft als stad ook veel te bieden, behalve een bekende naam. Er is een nationaal park waar je goed kunt hiken, een Trampoline and Adventure Park en een Route 66 automuseum. Genoeg te beleven dus in de stad van The Simpsons.

Barbecueën, Airbnb Finds: Amerikaanse vibes in een ondergronds earth house

Scherp geprijsd

Ik hoor je al denken: aan dit verblijf zal vast een prijskaartje zitten… Gelukkig is het te overzien! In totaal kun je hier met 8 vrienden verblijven voor een bedrag van ongeveer €350,- per nacht. Dat is dus bijna €44,- per persoon per nacht. Dit kan wel per datum verschillen. Maar voor dit mooie stulpje en gave beleving die je ervoor terugkrijgt, is dat een mooie deal.

Je hoeft dus niet jaren te sparen om hier te kunnen verblijven. De beste tijd om een bezoekje te brengen aan Homer Simpson zijn hometown is rond mei en juni. De temperaturen lopen in deze maanden namelijk op tot 31 graden. Of je nou ultiem wilt genieten van de chille omgeving en het fantastische huis, of erop uit wilt om de buurt te gaan verkennen, deze accommodatie is perfect voor een getaway naar de USA. 

Meer info

LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…