Airbnb Finds: megavilla voor 15 vrienden met mini-waterpark en basketbalveld

Voor diegenen die op zoek zijn naar het gevoel dat ze verblijven in een privé resort, “The Pool House” in Arizona is the place to be. De naam van het huis verklapt het misschien al dat het enorme zwembad het pronkstuk van het huis is. En dat mag ook wel voor een half miljoen! Deze uitbundige villa is gloednieuw van top tot teen en biedt enorm veel ruimte. Van poker- tot voetbaltafel en van basketbalveld tot midgetgolfbaan, één ding is zeker: vervelen zal je hier niet!

Maak kennis met jouw privéresort in Arizona

 Beleef The American Dream

Zodra je dit giga landgoed betreedt in Arizona, zullen je zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Er is zoveel te ontdekken en te doen, dat je niet weet waar je moet beginnen. Misschien eerst de koffers uitpakken! Er zijn in totaal zeven slaapkamers en vijf badkamers, stuk voor stuk strak en modern.

Zodra dat afgehandeld is, kun je kennismaken met de rest van het huis. Wat er allemaal is? Een pool-, sjoel-, voetbal- én airhockey tafel, hier en daar hangen wat tv’s, een buiten barbecue station, basketbalveld, midgetgolfbaan en nog wel meer. Voor het all-in gevoel (en een kleine bijbetaling) is er een gastconciërge die 24/7 beschikbaar is, wordt het gehele huis dagelijks schoongemaakt en kun je kiezen voor catering of privé chef voor ultieme culinaire verwennerij.

Arizona, Airbnb Finds: megavilla voor 15 vrienden met mini-waterpark en basketbalveld

Waterpret

Vaak als je bij je accommodatie aankomt, check je eerst de binnenkant van het huis. In dit geval zal je bij het gigantische zwembad beginnen en ook meteen blijven hangen. Je maakt natuurlijk meteen een duik. In en rondom het zwembad kun je prima een paar dagen vertoeven. Laat je meevoeren met de “lazy river” op jouw opblaasdonut, geniet van een verfrissend en ijskoud biertje bij de overdekte bar, relax in de jacuzzi of glijd van de rotsachtige glijbaan. Met alle palmbomen om het zwembad heen voelt het alsof je op een tropisch eiland bent. En ’s nachts licht het zwembad op met verschillende kleuren, wat vraagt om een nachtduik natuurlijk.

Arizona, Airbnb Finds: megavilla voor 15 vrienden met mini-waterpark en basketbalveld

De keuze is reuze en eindeloos

Dat deze accommodatie vele bijzondere faciliteiten heeft, mag nu wel duidelijk zijn. Ondanks dat Arizona nog niet bereisbaar is vanwege COVID, zou het geen straf zijn om in dit verblijf in quarantaine te moeten voor een aantal dagen. Maar zodra de USA weer opent, is Arizona een hele toffe bestemming om te bezoeken want eindeloos avontuur wacht je hier op. Ga hiken langs weelderige woestijnpaden, ontdek de red-rocked backcountry in een jeep of ga raften over de Colorado River door de Grand Canyon. Kun je dat ook weer van je bucketlist afstrepen.

Dit luxe en gigantische verblijf mag natuurlijk wel wat kosten. Per nacht moet je namelijk €2.074,- in totaal neerleggen. Gelukkig kan je met je hele elftal gaan (plus aanhang) en kun je de kosten verdelen. In totaal is er plek voor 15 personen, waardoor de prijs uitkomt op €138,27 per persoon per nacht. Niet geheel voordelig, maar een avontuur wordt het zeker!

Meer info