Jim Beam verovert ook NL: de Welcome Sessions (met Ronde) komen eraan

Muziek, bourbon en vrienden. Drie pijlers die een verrijking zijn in life. Het Amerikaanse gouden goedje brengt al eeuwen mensen samen en om dat eren is Jim Beam begonnen met de Jim Beam Welcome Sessions. Precies zoals connaisseurs van de best verkopende bourbon het willen. Deze heerlijke Welcome Sessions komen nu voor het eerst naar Nederland met niemand minder dan Rondé!

En omdat wij een goed glas whiskey nooit afslaan, waren we bij de wereldwijde aftrap in de bakermat van bourbon, Kentucky.

 

Nadat we met open monden over het gigaterrein liepen – met een oneindig aantal eikenhouten vaten – spraken we met twee whiskeylegendes, Fred en zijn zoon, Freddie Noe. De 7e en 8e generatie masterdistillers van Jim Beam:

De kracht van muziek, het samenbrengen van mensen en het creëren van nieuwe ontmoetingen en ervaringen, past perfect bij ons product. Na de pandemie is de behoefte naar samenzijn groter dan ooit. Met onze Welcome Sessions willen we een ervaring brengen die mensen dichter bij elkaar brengt in een ongedwongen en intieme setting – Freddie Noe.

Daarna was het dus tijd voor de allereerste Welcome Session, in het hartje van The Jim Beam Premises. Met zo’n 250 andere whiskeyliefhebbers werden we door een gezamenlijke liefde en passie bij elkaar gebracht om te genieten van een Jim Beam Highball én van de rockband der rockbands: Muse.

, Jim Beam verovert ook NL: de <strong>Welcome Sessions (met Ronde)</strong> komen eraan

Jim Beam Welcome Sessions in Nederland

Op 16 november komen de Jim Beam Welcome Sessions ook naar Nederland. De populaire band Rondé zal je hartelijk welkom heten onder het genot van een heerlijk drankje in de Q-factory, daar waar hun succes allemaal begon. De 4-koppige band ken je van hits Hard to Say Goodbye en Love Myself die op dit moment de charts bestormen. En jij kan daar bij zijn!

Klinkt dit je als muziek in de oren? Schrijf je dan in op jimbeam-welcomesessions.nl en vertel waarom jij aanwezig moet zijn op deze legendarische avond in de Q-factory.

 

 

Omdat we – sinds dat MANIFY bestaat – al partners zijn van Jim Beam, mogen wij 6 x 2 kaarten weggeven voor deze nu al legendarische avond.  Tag je maat waar jij ‘m mee wil beleven onder onze Facebook-post en als je de winnaar bent, nemen we contact met je op!

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Jim Beam.