Thank god voor de bloedmooie Kate Upton

CREDITS: Bigstock

Je kunt knap zijn, maar sommige vrouwen geven hieraan een andere dimensie. Katherine Elizabeth Upton beter bekend als Kate Upton is er zo eentje. In 2008 start haar carrière wanneer ze op dezelfde dag als de casting een contract tekent bij model agency Elite. De Amerikaanse werkte daarna voor merken als Guess en Victoria’s Secret waarmee ze grote bekendheid verwerft.

Naast schitteren op de gevoelige plaat weet ze ook te casten voor verschillende filmrollen in Tower Heist, The Three Stooges, The Other Woman en The Layover. Echter is een van haar bekendste verschijningen haar overtuigende uitvoering van de Cat Daddy op Terry TV, waarmee ze het hele internet over gaat.

20 zaligmakende foto’s van moeders mooiste Kate Upton

Kate Upton is nog steeds die onbereikbare blonde stoot waar mening mannenhart sneller van gaat kloppen. Honkballer Justin Verlander mag dan ook zuinig zijn op zijn vrouwelijke wederhelft waarmee hij een hoop jaloerse blikken scoort. Al meerder keren kwam ze voor in onze Weekend Desires en we zijn nog lang niet klaar met Kate. Dit zijn 20 zaligmakende foto’s van Kate Upton.