Controleer je 911 met de Porsche x TAG Heuer smartwatch

Een patserig klokje om je pols of een hypermodern gadget. Tegenwoordig scoort de smartwatch steeds vaker als standaardhorloge om de polsen van zowel mannen als vrouwen. Over de schoonheid van een dergelijke smartwatch valt te discussiëren, maar gelukkig is dit niet het geval voor de nieuwste smartwatch van Porsche en TAG Heuer.

Smartwatch collab uit nieuwe hoek

(Gelukkig) is het verwende klokje van papa niet meer de enige in het straatbeeld. De smartwatch van gerenommeerde telefoonmerken zorgen er vandaag de dag voor dat je niet alleen meer voor de tijd wat extra gewicht aan je pols meedraagt. Zo ben je ook ieder moment op de hoogte van je gezondheid, berichten en vele andere functionaliteiten.

Om een nieuwe frisse draai te geven aan het technische snufje is er een nieuwe samenwerking ontstaan. En wat voor een. Een samenwerking met uitstraling, karakter en klasse. Porsche en horlogemerk TAG Heuer hebben de handen ineen geslagen en zijn het diepe vaarwater van smartwatches ingesprongen. Het resultaat: de Connected Calibre E4 smartwatch.

smartwatch, Controleer je 911 met de <strong>Porsche x TAG Heuer smartwatch</strong>
Foto: Tag Heuer

Een Porsche bedienen met een smartwatch om je pols

Het klinkt haast als de ultieme luxe en rijkdom. Je Porsche wat aanwijzingen geven door wat handelingen op je klokje uit te voeren.

Hoe futuristisch het ook klinkt, het is echt mogelijk. De Connected Calibre E4 smartwatch maakt het mogelijk voor Porsche-eigenaren een stapje verder te gaan met dit horloge. Met de Wear OS functies kunnen bestuurders van aangesloten Porsche-modellen bijvoorbeeld wageninformatie, nog te rijden afstand en het accuniveau aflezen. Onmogelijk om met dit horloge nog langs de weg komen te staan met een pruttelende accu. Wanneer je de smartwatch ook nog eens verbindt met de My Porsche App, beheer je in een handomdraai de verwarming en airconditioning.

De krachtige en mannelijke uitstraling is gebaseerd op basis van de all-electric Porsche Taycan. Hierdoor heeft de smartwatch zijn metallic licht blauwe kleur als accenten. Niet gek dat dit een gewild item is. De zwarte uitstraling krijgt hierdoor een finishing touch,  waardoor het allesbehalve enkel een smartwatch is.

smartwatch, Controleer je 911 met de <strong>Porsche x TAG Heuer smartwatch</strong>
Foto: Tag Heuer

De samenwerking duurt voort

Deze smartwatch is het nieuwste paradepaardje uit de samenwerking tussen Porsche en TAG Heuer. Voorheen had de TAG Heuer x Porsche Carrera Chronograph de eer deze shine op zich te mogen nemen. De nieuwste Connected Calibre E4 is het eerste product sinds deze laatste samenwerking. En direct weer een klapper kunnen we stellen.

De op een circuit gebaseerde uitstraling zorgt ervoor dat de identiteit van Porsche verbonden wordt met de kwaliteit en klasse van TAG Heuer. Als je het aan de hoge pief van TAG Heuer vraagt is hij volkomen tevreden met de samenwerking. Hij zegt dan ook de onbevreesde spirit en duurzame innovatie van de Taycan te hebben kunnen verwerken in het horloge. Een combinatie van kwaliteit door de zwarte titanium materialen en technologische innovatie maakt van CEO Frédéric Arnault een blij man.

Nog gelukkiger zal hij worden wanneer de verkopen de pan uit zullen rijzen. Met een prijskaartje van 2.750 dollar zal dit namelijk resulteren in een goed gespekte bankrekening. Als jij beschikt over een Porsche – en een vrolijke bankrekening – kun je eigenaar worden van dit horloge. Een prijskaartje of niet, klasse, uitstraling en mannelijkheid heb je zeker.

Source:
LEES OOK
Pinterest Drop #57: vintage watches
Pinterest is een onderschat fenomeen. Deze inspiratiesite heeft alles om jou te inspireren voor een onderdeel van leven: van mode tot interieur en van lifestyle-tips tot reiscontent.…