Kijkvoer: witte classic Defenders op IJslandse sneeuw

In de fashionwereld zien we vaak het fenomeen black on black terugkomen. Nu hebben we iets anders voor je: white on white, maar dan net effe anders.

Deze video laat je namelijk wegzwijmelen met witte Land Rover Defenders die over de witte sneeuw van IJsland beuken. Een idealistischer plaatje komt niet snel op je netvlies.

Roadtrip IJsland: doe het in witte classic Defenders

Altijd al met een robuuste Defender toendra’s willen trotseren? Dan maakt het IJslandse ISAK dat waar. Met een vloot custom ‘Super Defenders’ kun je IJsland ontdekken op magische wijze. Deze short video zal je direct overtuigen om een ticket te boeken en de saaie A2 hier achterwege te laten, want zo hoort een roadtrip op IJsland te zijn.

Schoonheid van IJsland

We zetten IJsland wel vaker in het Noorderlicht…, uhm, zonnetje.  Zo zagen we eerder deze brute video van de Range Rover Sport die over een IJslandse stuwdam beukt, en hier hebben we alle roadtrip-highlights op rij gezet voor je.

Maar écht wegsmelten doe je met de onderstaande 8K-video. De video duurt bijna 20 minuten lang en laat niet alleen de natuur van IJsland zien, maar brengt ook de cultuur en de mensen van IJsland in beeld. (Hoe weinig er daar ook van zijn.) Het contrast tussen het levendige en groene deel van IJsland en het ijskoude witte deel wordt haarfijn tentoongesteld. Wat het mooiste gedeelte is van IJsland? Die laten we even aan jou over. De video is ondertussen bijna een miljoen keer bekeken, maar volgens ons verdient-ie nog vele malen meer kijkers.

Zo krijg je van ons twee video’s in één klap. Mooi meegenomen, toch?

Source: