Airbnb Finds: designvilla tussen de rijstvelden op Bali

Een van de plekken die tegenwoordig bovenaan iedereen zijn bucketlist staat is wel Bali. Van wereldberoemde surfplekken en hippe beachclubs tot de meest indrukwekkende watervallen en groene rijstvelden –  het paradijs is dé plek voor elke levensgenieter.

Het is een populaire bestemming en wij snappen waarom. Klaar om de regen in te ruilen voor de tropische zon? Wij hebben een luxueuze villa gevonden via Airbnb waarin jij met je vriendengroep kunt vertoeven. Dit architectonisch hoogstandje midden in de rijstvelden brengt je precies waar je wil zijn.

Hidden gem tussen de rijstvelden in Bali


Luxe en architectuur worden samengebracht in deze villa. De befaamde Duitse architect Alexis Dorier heeft de villa ontworpen naar een plek waar tropische modernisme met industriële architectuur worden gecombineerd. Van het golvende plafond tot het unieke design. Ondanks het strakke design, hangt er toch een relaxte vibe. Om er nog een schepje bovenop te doen maakt de omgeving deze villa al helemaal een schot in de roos. Word wakker met een buitengewone zonsopgang en kijk uit op de vele rijstvelden in jouw achtertuin.

Bali, <strong>Airbnb Finds:</strong> designvilla tussen de rijstvelden op Bali

Minimalisme en design

Met een combinatie van zowel houten als stenen details is in deze villa aan alles gedacht. De unieke bogen van hout geven het huis een aardse touch en leveren daarnaast een bijzondere akoestiek. Met drie grote slaapkamers en elk een eigen badkamer is er plek voor jou en vijf van je beste vrienden. De master bedroom beschikt zelfs over een eigen kleine privétuin en buitendouche. Of jij daar mag verblijven? Dat moet nog duidelijk worden tijdens een wedstrijd tegen je vrienden. Zwem in je eigen infinity pool en waan je midden in de rijstvelden. Tel daar een ijskoude Bitang bij op en het relaxen kan beginnen.

Bali, <strong>Airbnb Finds:</strong> designvilla tussen de rijstvelden op Bali

Het aanbod van Ubud

Klaar om de omgeving te ontdekken? Met een verblijf in de villa krijg je gratis toegang tot de fitnessruimte in de nabijgelegen Wellness Club. Daarnaast brengt een scootertocht van 15 minuten je naar het centrum van Ubud. Struin langs de vele eetkraampjes of bezoek de authentieke markt. En niet te vergeten: het welbekende Monkey Forest is ook gelegen in Ubud. Wandel door de natuur en de vele apen vliegen je om de oren. 

Met een minimumverblijf van twee nachten en €81 per persoon per nacht, is deze pracht van een villa van jou. En niet al te onbelangrijk: dit is inclusief een dagelijkse schoonmaakservice en een huismanager die 24/7 voor je klaarstaat.

Meer info

LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…