Malediven te duur? Deze bungalows in Griekenland zijn minstens zo tof

CREDITS: Stella Island Luxury Resort

Altijd al gedroomd van een super deluxe vakantie op de Malediven, maar past het nog niet helemaal in je budget? No problemo! Wij hebben de oplossing voor je en het heet het Stella Island Luxury Resort, gelegen in het prachtige Griekenland!

In het Stella Island Luxury Resort verblijf je in een bungalow op het water

Het Stella Island Luxury Resort ligt aan de kust van het Griekse eiland Kreta en heeft een privéstrand. Daarnaast is het een adult only hotel, gegil van jonge kinderen is hier dus verleden tijd. Met een upgrade verblijf je in een van de bungalows op het water. Heb je zin in een bommetje first thing in the morning? Hier kan het allemaal.

Stella Island Luxury Resort
Foto: Stella Island Luxury Resort

Net als de Malediven, maar dan anders

Oke, maar je wordt dus niet wakker met de oceaan aan je voeteneind net als in de Malediven? Nee klopt, bij deze oplossing dichter bij huis zit iets meer chloor in het water. Maar wil je toch je geld besparen, dan is het Stella Island Luxury Resort perfect voor jou.

Het hotel heeft een lagoon-style buitenzwembad en een spa die zich uitstrekken over het gehele resort. De hotelgasten kunnen daarnaast kiezen tussen twee bars (of je gaat gewoon naar beiden, we don’t judge) en het heeft een buffetrestaurant en een à la carte restaurant.

Prijskaartje

Alle kamers in het super deluxe resort zijn voorzien van flatscreen TV, aircotje, föhn, kluis, badjassen, minibar, roomservice en thee en koffie op de kamer. Very nice dus! Volgens de prijzen die op dit moment op de site staan, is de goedkoopste kamer ongeveer €130 per persoon per nacht. Let op: dit is nog zonder upgrade. Je verblijft hier dus in een (nog steeds super deluxe) ‘gewone’ kamer met uitzicht op het zwembad.

De Overwater Bungalow, zoals het resort het zelf noemt, kost met all inclusive ruim €530 per nacht voor twee personen. Wanneer je de grootste upgrade van dit resort boekt, verblijf je in de Grand Over Water Bungalow with Outdoor Jacuzzi. Voor deze kanjer van een bungalow inclusief jacuzzi, betaal je met all inclusive, €765 per nacht voor twee man.

Deze prijzen zijn natuurlijk niet niets, maar nog altijd goedkoper dan een tripje naar de Malediven. Dus, wat zeg jij, enkeltje Kreta dan maar?

Bungalow op het water

Stella Island Luxury Resort

Bungelow op het water

Bungalow op het water

Stella Island Luxury Resort
Fotos: Stella Island Luxury Resort
LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…