Airbnb Finds: Dikke villa middenin een Canadees bos

Het is inmiddels februari en we hebben nog steeds geen sneeuw gezien in Nederland. Voor die mensen die de sneeuwballengevechten en de kou niet kunnen missen, is deze Airbnb de ultieme plek. Slaap midden in een Canadees bos in de sneeuw en waan je in een echt winter wonderland. De grote glazen ramen geven je uitzicht op de besneeuwde bomen, je hebt je eigen ski-in & ski-out met toegang tot de pistes en Vancouver ligt om de hoek! Wat wil je nog meer?

Glazen villa middenin een Canadees bos

Deze moderne, lichte villa biedt uitzicht op de prachtige Canadese bossen en de bergen van Whistler. De Airbnb is gelegen in de kleine exclusieve wijk Kadenwood. Kijk uit op de besneeuwde dennenbomen vanuit de dubbelhoge, ruime woonkamer met ramen van vloer tot plafond. De locatie en de architectuur van dit huis zorgen voor een bijzondere ervaring. Zeg eerlijk: heb je ooit zo’n huis in real life gezien? Buiten is er een hot tub en een plaats om vuur te maken. Een combinatie van luxe en outdoor: de luxepaardjes kunnen lekker in de jacuzzi gaan zitten terwijl de survival fanatiekelingen een vuurtje stoken.

Canadees bos, Airbnb Finds: Dikke villa middenin een Canadees bos

Skiën in Whistler

Dit huis is perfect voor een skivakantie met vrienden of familie. Het heeft een eigen ski-in & ski-out, waardoor je naar huis toe kan skiën en in één keer weg kan skiën. Geen gedoe dus met lopen en het tillen van die lompe skispullen. Bovendien heeft Kadenwood een privé gondel die je naar de pistes leidt. Heb je een minder fanatieke wintersportliefhebber in de groep? Zijn keus natuurlijk, maar er is dan nog wel genoeg te doen. Het huis ligt op korte afstand van de winkels en restaurants van Whistler, wat maar zo’n twaalf minuten rijden is. Wat een adembenemende ervaring is in Whistler: een floatplane tour! Vanuit de stad kun je met een watervliegtuig een vlucht maken over de bergketens, gletsjers, valleien, rivieren en meren die Whistler omringen.

Canadees bos, Airbnb Finds: Dikke villa middenin een Canadees bos

Je eigen privé kok en chalet staff

Na een lange dag skiën trap je het liefst zo snel mogelijk die skischoenen uit. Met je ski outfit nog aan zak je onderuit op een heerlijke bank of jump je in de jacuzzi. Bij een verblijf in dit huis staat er iedere dag een privé chef klaar om de beste diners te bereiden. Ook ’s ochtends zal het ontbijt klaarstaan met een gedekte tafel, zodat je zo snel mogelijk de piste op kunt. Last but not least: een chalet host en schoonmaker zorgen iedere dag dat het huis er tip top uit ziet, zodat je de huishoudelijke taken lekker kunt bewaren voor tot je weer thuis bent.

Klaar voor vertrek

We kijken er niet van op dat er een prijskaartje zit aan een verblijf in dit huis. Afhankelijk van de periode waarin je gaat ligt de prijs voor een overnachting in de chalet tussen de €4000 en €6000. Het huis heeft vijf slaapkamers, een pooltafel en een open stenen haard om met zijn allen omheen te zitten. Neem dus wel een groep vrienden mee om de kosten een beetje te drukken.

Canadees bos, Airbnb Finds: Dikke villa middenin een Canadees bos

Canadees bos, Airbnb Finds: Dikke villa middenin een Canadees bos

Canadees bos, Airbnb Finds: Dikke villa middenin een Canadees bos