0,0 privacy in deze Zwitserse ‘hotelkamers’

CREDITS: Atelier für Sonderaufgaben

Als je een dak boven je hoofd hebt, ben je een rijk mens. Toch? Null Stern Hotel denkt daar anders over. Dankzij hen kun je zo’n beetje ín de schoonheid van de Zwitserse gebergtes slapen. Je slaapt in de buitenlucht zonder plafond, muur of deur, want je krijgt alleen een bed, nachtkastjes én een butler. Een uniekere ervaring krijg je niet snel.

Null Stern Hotel

Oké, het wordt dus slapen tussen de steenbokken, edelherten en marmotten. Zin in. Null Stern Hotel heeft zich als hotelketen internationaal op de kaart kunnen zetten met hun concept. Zero Real Estate Suites maakt het mogelijk om écht vrijheid te proeven. Kijk maar:

Null Stern Hotel
Foto: Atelier für Sonderaufgaben

Eén met jezelf en de wereld

Een plekje bij Null Stern Hotel Zero Real Estate Suites boekt men ook niet voor vakantie. Het concept is ontstaan met de unieke gedachte om zelfreflectie en een gevoel van noodzaak te realiseren in de snel veranderende wereld.

De oprichters van dit unieke concept zijn met de gedachte aan de slag gegaan dat er geen tijd is om te slapen in de huidige situatie van de maatschappij. Null Stern Hotel laat je nadenken en reflecteren over vragen zoals veiligheid, luxe, duurzaamheid en je eigen leven. Zo maakt het verblijf naast het tankstation je bewust van de stijgende olieprijzen, uitstoot en overlast. Op deze manier ontkom je niet aan de alledaagse realiteit. Naast het rumoerige tankstation, zijn er ook andere opties. Een stijlvoller verblijf volgens Zwitserse klasse vind je, ondanks het gebrek aan een dak, op locaties in de Zwitserse natuur. Zo boek je namelijk een kamer bij een wijngaard of midden in de bergen. Ideaal om in tegenstelling tot het tankstation iets meer tot jezelf te komen.

Null Stern Hotel
Foto: Atelier für Sonderaufgaben

De unieke luxe van Null Stern Hotel

Als je niet eens een dak en een viertal muren bij je boeking krijgt, wat in hemelsnaam dan wel? Een overnachting bij Null Stern Hotel Zero Real Estate Suites klinkt als een helse overleving in de wildernis, maar niets is minder waar. Wanneer jouw enkeltje down to earth geboekt is, word je voorzien van alle luxe. Je ontvangt namelijk een welkomstdrankje, lokale hapjes, een ontbijt én een eigen persoonlijke butler. Deze butler zal in het geval van de hotelkamer in de bergen hoogstpersoonlijk een flinke wandeling maken om je te voorzien van ontbijt op bed. Een maaltijd aan tafel zit er niet in, want je zult het enkel moeten doen met je rustplaats en de natuur.

Voor 325 Zwitserse Frank (ongeveer 340 euro) boek jij een hotelovernachting bij Null Stern Hotel. Wanneer je een boeking plaatst voor de wintersport, wordt het een koude en onvergetelijke ervaring. Gegarandeerd dat je jongeheer verstoppertje gaat spelen. Om zorgen weg te nemen, staat Null Stern Hotel garant voor een échte hotelkamer als het slecht weer is. De mogelijkheid dat er plotseling een berggeit onder de lakens kruipt, kan men helaas niet wegnemen.

Deze Zwitserse overnachting is allesbehalve de dagelijkse standaard. Weinig nachtrust, maar wel een verheldering voor jezelf én een nacht om nooit te vergeten.

Null Stern Hotel
Foto: Atelier für Sonderaufgaben