‘Island of Love’, waar Jeff Bezos en Michael Jordan feesten, staat nu te koop

CREDITS: Bigstock

Het is eigenlijk de ultieme droom: het bezitten van een privé-eiland. Al helemaal als het privé-eiland een waar natuurwonder is zoals het ‘Island of Love’ in Kroatië.

‘Island of Love’ is prijzig romantisch cadeautje

En laat het nou net zo zijn dat dit privé-eiland sinds deze week te koop staat. Ja, we weten het. We zijn eigenlijk nét te laat met dit nieuwtje. Als we een paar dagen eerder met dit nieuws waren gekomen had jij natuurlijk het perfecte Valentijnscadeau gehad. Wel een prijzige trouwens, want het eiland van de liefde komt met een prijskaartje van maar liefst 13 miljoen Amerikaanse dollars. Als je dat zonder moeite kon neertikken voor je Valentijn dit jaar, dan gaan we er voor het gemak maar even vanuit dat je lover sowieso niks te klagen heeft gehad dit jaar.

island of love
Foto: Bigstock

Niet alleen ‘Island of Love’, maar ook een feesteiland

Het Kroatische eiland dat vanwege de perfecte hartvorm de naam ‘Island of Love’ draagt, is trouwens meer een feesteiland dan een romantisch eiland. Al gaan feest en romantiek vaak hand in hand. Anyways, door de jaren heen heeft Galesnjak – de originele naam van het eiland – heel wat bekende namen aangetrokken om eens flink naar de getver te gaan. Zo zijn Jeff Bezos en Michael Jordan terugkerende gasten en ook Queen B a.k.a. Beyoncé heeft zich gewaagd aan de ‘Island of Love’. “Beyoncé had haar 39e verjaardagsfeestje op het eilandje en ze is er elk jaar meerdere dagen of zelfs weken.” Zo vertelde een vertegenwoordiger van de eigenaar.

Geen hotels of restaurants, maar dat mag de pret niet drukken

De crème de la crème van de celebrity-wereld komt hier dus op en aan, en dat terwijl het eiland niet eens beschikt over hotels, villa’s of restaurants. Afijn, dat is voor de A-list natuurlijk geen probleem. Die varen gewoon lekker met hun jacht over de Adriatische Zee, om daarna in privé-stijl te genieten van het paradijs dat de ‘Island of Love’ is. Om het eiland toch naar de next level te tillen, wordt nu een derde van het eiland te koop aangeboden ter ontwikkeling. Poeh, 13 miljoen voor maar een derde van dit eiland. Dan kijken wij toch liever naar de video’s en foto’s.