Airbnb Finds: dikke villa bij het surfwalhalla van Costa Rica

Er zijn genoeg redenen om ons koude kikkerlandje te willen ontsnappen en zoals je van ons gewend bent, helpen wij je graag een handje mee. Een land dat aan al jou wensen kan voldoen en waar je de ”Pura Vida” levensstijl uiterst kunt ervaren.

Van de tofste surfspots en een kustlijn met hemelse stranden tot aan het wandelen over hangbruggen midden in de jungle. In Centraal-Amerika ligt het groene paradijs, Costa Rica – de ultieme getaway voor de echte levensgenieters, en een walhalla voor surfliefhebbers. 

Surfwalhalla in Costa Rica

Goed nieuws, via Airbnb wordt deze dikke villa nu aangeboden op een van de leukste locaties van het land, Santa Teresa. Dit is dé perfecte plek waar jij met je hele vriendengroep kunt chillen en opladen met zonnestralen, met adembenemend uitzicht over zowel de jungle als de zee. 

Santa Teresa, <strong>Airbnb Finds:</strong> dikke villa bij het surfwalhalla van Costa Rica

Santa Teresa

In het zuiden van Nicoya ligt Santa Teresa verborgen – een ware parel voor strand en surfliefhebbers. Omringd door witte zandstranden, vette golven en de hipste hotspots, is dit without a doubt een favoriet onder de reizigers. Gelegen op een heuvel in hartje Santa Teresa vind je Villa Melody. Dit architectonisch hoogstandje die buiten naar binnen haalt door het gebruik van natuurlijke elementen. Het huis op zich is haast al te mooi om waar te zijn, dit wordt nog even versterkt door het geweldige vrije uitzicht dat de accommodatie biedt.

Santa Teresa, <strong>Airbnb Finds:</strong> dikke villa bij het surfwalhalla van Costa Rica

Oase van rust

Het is haast zonde om de villa te verlaten voor een uitstapje naar het strand. Loop vanuit de woonkamer met waanzinnige hout accenten met hoge plafonds het buitenterras op, waar je verwelkomd wordt door de warme deken van het tropische weer. Hier neem je een duik in je eigen privézwembad, met een million dollar view over de blauwe zee van Santa Teresa. In deze luxe villa kun je even helemaal tot rust komen. Zo is de accommodatie inclusief een dagelijkse schoonmaak, conciërgeservice en wasservice. Vanuit iedere hoek van dit luxe optrekje is het zee en jungle uitzicht te bewonderen. Word wakker in een van de vier slaapkamers die compleet omringd zijn door groen. 

Laid-back 

Alle ins and outs van Villa Melody gezien? Dan is het tijd om er even op uit te gaan. De villa ligt op loopafstand van het populaire surfers strand van Santa Teresa. Ervaren suffers kunnen gelijk de golven meepakken, of neem als beginner een les. Beloon jezelf hierna op een ijskoud biertje onder het genot van de ondergaande zon. Met meerdere leuke hotspots, relaxte vibes en lekkere eten wil je hier niet meer weg

Dit tropische paradijs is natuurlijk niet voor niets te boeken, want voor niets gaat de zon op. Maar, als jij 11 andere vrienden weet op te trommelen kost dit jullie maar liefst €50 de man. Of misschien een goed moment om de vrouwen een keer mee te vragen?

Meer info