Airbnb Finds: off the radar in ongerept Pennsylvania

Constant aan het swipen tussen alle platforms en 24/7 online. Tegenwoordig is de mobiele telefoon niet meer weg te denken. Waar je ook gaat, je trouwe vriend heeft een vaste plek in je broekzak. Wat nou als je een tijdje écht even offline gaat? Als we dan eindelijk even offline gaan, dan doen we dat natuurlijk wel goed! Waar kan het beter dan in deze prachtige chalet, te vinden op Airbnb. Hier ga je echt even volledig off-the-radar, en wel in ongerept Pennsylvania.

Met helemaal niks anders om je heen dan de natuur, is het enige wat je hier hoort het geluid van de knisperde bladeren en de wilde dieren langs jouw raam lopen. De perfecte plek om te genieten van een koud biertje terwijl je volledig offline bent. “A little piece of heaven” willen wij het graag noemen.

Volledig van de radar in ongerept Pennsylvania

De chalet in Pennsylvania, ook wel de vuurtoren genoemd, heeft zijn naam te danken aan het unieke design. Door de unieke bouwstijl en de ruimtelijke indeling komt het huis perfect tot zijn recht in de omgeving. Binnen zorgen de houten plafonds, rustieke meubelen en houten keuken voor een echt off-the-radar gevoel. Geniet op de tweede verdieping van een heerlijk koud drankje terwijl je eindeloos om je heen kan staren zonder dat het je zal vervelen. Of test je BBQ-skills uit op de barbecue terwijl je omringt wordt door de witte berkenbomen.

AIrbnb Pennsylvania, Airbnb Finds: off the radar in ongerept Pennsylvania

Ontdek het wild van ongerept Pennsylvania

Het huis bied je niet alleen een adembenemend uitzicht, maar heeft ook toegang tot de 60 hectare grond eromheen. De kilometers aan beboste paden zijn perfect om te wandelen, mountainbiken, fietsen of om zelfs te langlaufen. Maar pas op, want je bent niet de enige die hier rondwandelt. Het bos is rijk aan veel verschillende diersoorten, denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten vogels, herten en er lopen zelfs beren in rond. Op het immens grote stuk grond, is zelfs een hele boerderij te vinden en voor de echte waaghalzen is er een rivier van wel 400 meter lang, neem jij hier een frisse duik in?

AIrbnb Pennsylvania, Airbnb Finds: off the radar in ongerept Pennsylvania

Terug onder de mens

Ben je toch niet zo’n type om zo lang off- the-radar te zijn? Geen stress, want de bewoonde wereld is maar een paar kilometers verwijderd. In de stad zijn verschillende winkels, restaurants en niet al te onbelangrijk, cafeetjes te vinden waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van een biertje. Daarnaast zit er een leuk pretpark in de buurt voor wat extra spanning. Voor ieder wat wils dus!

Om van alle rust en natuur te genieten zit er natuurlijk wel een prijskaartje aan. Dit geweldige plekje kost je namelijk €183,- per nacht, dat is €45,75 per persoon, per nacht. Als dit de kosten zijn om helemaal opgeladen terug te komen, dan weten wij het wel!

Meer info