Airbnb Finds: omarm Jamaicaanse vibes in pure luxe

Jamaica is calling! Voor het echte Caribische gevoel is Jamaica dé bestemming. Ook op het gebied van Airbnb accommodaties is er op Jamaica een verscheidenheid aan keuzes. En wat voor keuzes. Man man man, fantastisch. Promiseas is een van die voorbeelden.

Ontdek luxe in Jamaicaanse sferen

Promiseas bestaat niet uit één, maar zelfs twee villa’s. Verdeeld over deze twee villa’s, in de acht slaapkamers, kan je maar liefst 16 man kwijt. Elke kamer beschikt uiteraard over een eigen badkamer met regendouche en soms zelfs een jacuzzi. Dankzij de houten meubels en stijlvolle inrichting ademen de mansions Caribische sferen.

Ontdek luxe in Jamaicaanse sferen, Airbnb Finds: omarm Jamaicaanse vibes in pure luxe

Water, water en nog eens water

Na een dag in St. Mary kan je bijkomen in één van de twee infinity pools met een heerlijk Red Stripe biertje. Of kies ervoor om een stuk te gaan zwemmen vanaf je eigen privéstrand. Hier staan kajaks en paddle boards voor je klaar, of ontdek de kleurrijke Caribische zee met een snorkel. Wanneer je terug bent ligt er een heerlijk bord Jerk chicken voor je klaar die jouw privéchef heeft klaargemaakt op de BBQ.

Ontdek luxe in Jamaicaanse sferen, Airbnb Finds: omarm Jamaicaanse vibes in pure luxe

Uitzicht op zee

Je roes uitslapen doe je op één van de vele lounge plekken. Pak een kleurtje vanaf een van de daybeds langs het zwembad, het strand of op de waterhangmat. Voor het mooiste uitzicht chill je op het dakterras of kijk je rond vanaf een van de loopbruggen die de villa’s met elkaar verbindt.

Naast de zwembaden, de lounges en het privéstrand, heeft deze villa ook nog een eigen sportschool en een tennisbaan. Ff die Jamaicaanse rum weer eraf trainen.

Ontdek luxe in Jamaicaanse sferen, Airbnb Finds: omarm Jamaicaanse vibes in pure luxe

Luxe in overvloed

Nog niet overtuigd? Bij een boeking van deze accommodatie krijg je naast alle luxe faciliteiten ook nog twee butlers, twee chefs, twee housekeepers en zelfs twee tuinmannen! Als je je dan niet in de watten gelegd voelt, weten wij het ook niet meer.

Dit luxe optrekje heeft natuurlijk wel een prijskaartje. Voor ongeveer €3.600,- per nacht heb je de villa helemaal voor jezelf en je vrienden. Per persoon is dit ‘slechts’ 220 euro per nacht. Trommel dus snel je vrienden op en sparen maar! En wie weet ontdek jij de luxe in Jamaicaanse sferen bij Promiseas!

Meer info