Airbnb Finds: voor €150 per nacht slaap je in de Hollywood Hills

Eerlijk toegeven, de MTV Cribs afleveringen waar we een binnenkijker kregen bij de stulpjes van Hollywood’s most famous waren echt wel een guilty pleasure. Mega zwembaden, privé gym en bioscoop en dan die marmeren trappenhuizen… Altijd al eens een nachtje willen slapen in zo’n mega villa? We hebben er eentje voor je.

Waar je dan zijn moet? LA natuurlijk! Deze stad staat niet voor niets in de top 10 duurste steden van de V.A., en dan hebben we het nog niet eens gehad over de extreem luxe villa’s die vele internationale sterren in de Hollywood Hills als hun thuis mogen beschouwen.

Je eigen mansion tussen de sterren

En jij kan deze villa op de Sunset Strip van $4.5 miljoen dollar gewoon in een paar klikken boeken met een groep vrienden. Goed, het is dan nog net niet zo extravagant als de 88 miljoen dollar mansion van Beyoncé en Jay-Z, maar ook hier verga je in luxe. Deze mega villa heeft drie verdiepingen, elk met een prachtig uitzicht over de LA skyline. Hier geniet je van mega luxe met hoogtepunten zoals een steam room, compleet uitgeruste keuken en een moderne openhaard. Het huis is gelegen in een rustige privéwijk in de heuvels van West Hollywood en ligt op slechts 1,6 km van Sunset Boulevard.

Vanaf hier loop je zo naar de Hollywood Sign of huur een auto om naar Downtown LA te rijden. Na een dag Venice Beach, Rodeo Drive of Disneyland (we don’t judge), kom je thuis met adembenemend mooi uitzicht. Biertje open, ligstoel erbij en genieten maar van de LA Lifestyle in je eigen villa in de Hollywood Hills!

Verblijven tussen de sterren, daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Toch zit je al in deze prachtige villa voor €942 per nacht. Als je 5 vrienden meeneemt betaal je dus iets meer dan €150 per nacht. Wij zouden het wel weten…

Meer info

mega villa, Airbnb Finds: voor €150 per nacht slaap je in de Hollywood Hills mega villa, Airbnb Finds: voor €150 per nacht slaap je in de Hollywood Hills mega villa, Airbnb Finds: voor €150 per nacht slaap je in de Hollywood Hills mega villa, Airbnb Finds: voor €150 per nacht slaap je in de Hollywood Hills mega villa, Airbnb Finds: voor €150 per nacht slaap je in de Hollywood Hills mega villa, Airbnb Finds: voor €150 per nacht slaap je in de Hollywood Hills mega villa, Airbnb Finds: voor €150 per nacht slaap je in de Hollywood Hills mega villa, Airbnb Finds: voor €150 per nacht slaap je in de Hollywood Hills mega villa, Airbnb Finds: voor €150 per nacht slaap je in de Hollywood Hills mega villa, Airbnb Finds: voor €150 per nacht slaap je in de Hollywood Hills