Airbnb Finds: designvilla in Marrakesh met zwembaden en een bioscoopzaal

Kun je het je alweer voorstellen? Op vakantie en even weg van huis, even ontspannen en even genieten. We zijn er nog niet, maar er is perspectief. En voor wanneer het weer kan, is het tijd om eens lekker groots uit te pakken. Even de tekortkomingen van de afgelopen tijd inhalen zeg maar. En hiervoor is Marrakesh de place to be. Voor nu is het nog even weg zwijmelen bij de foto’s van dit mooie stulpje voor op en top luxe in een villa Marrakesh, maar de bucketlist kan in ieder geval weer aangevuld worden.

Op en top luxe in een villa in Marrakesh

Uniek design

Hoewel de villa strak en modern is ingericht met Marokkaanse hints, is het erg kleurrijk en zorgen de hoge plafonds en grote ramen voor een ruime en lichte uitstraling. Daarnaast vind je hier en daar wat kunstwerken verspreid door de villa en is het meubilair een mix van design toppers en handgemaakte meubels. De vele kamers zijn elk ingericht met een ietwat andere stijl en deze combinatie zorgt ervoor dat de villa extra uniek is.

Marrakesh, Airbnb Finds: designvilla in Marrakesh met zwembaden en een bioscoopzaal

Privéresort voor jezelf

Met het gevoel dat je in een of ander groot privéresort verblijft, biedt de accommodatie genoeg te doen om alle tekortkomingen van de afgelopen tijd in één klap te verzadigen. Naast dat het van alle gemakken voorzien is, beschikt het onder andere over twee zwembaden (binnen en buiten), een bioscoopzaal, fitnessruimte voor de gains, sauna, biljarttafel en hamman.

Of laat je culinair verwennen door het personeel en voel je even als de koning van Marrakesh. Geniet van een heerlijk verrassingsmenu met bijpassende wijnen, terwijl je uitkijkt op de sfeervol verlichte tuin met palmbomen. Zie jij jezelf hier al zitten?

Marrakesh, Airbnb Finds: designvilla in Marrakesh met zwembaden en een bioscoopzaal

Magisch Marrakesh

De villa bevindt zich net buiten het levendige Marrakesh. Marrakesh is rijk aan de gaafste architectuur en historische bezienswaardigheden, wat een bezoekje aan deze metropool het zeker waard maakt. En voor de golfliefhebbers onder ons, zijn er twee gigantische golfbanen binnen een straal van 10 km. Ook het casino van Marrakesh ligt vlakbij, wellicht dat jullie na deze welverdiende vakantie wel met de jackpot naar huis gaan!

Om te mogen verblijven in deze luxe, betaal je in totaal €1677,- per nacht. Maar met 16 man, inclusief jezelf, kom je uit op ongeveer €105,- per persoon per nacht. Voor nu kunnen we alleen nog maar dromen van zoveel luxe, maar hopelijk kunnen we binnenkort deze luxe villa afvinken van onze bucketlist.

Meer info

LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Pusha T schuift aan de tafel van Louis Vuitton
Pharrell heeft als creatief directeur van Louis Vuitton ondertussen zijn hele entourage meegenomen naar het iconische modehuis. In zijn eerste campagne schitterde Rihanna in de spotlights, Jay-Z…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…