Airbnb Finds: luxe droomvilla in Kaapstad aan het strand

CREDITS: Airbnb

Zeg nou zelf: we snakken allemaal naar de zomer. Het dragen van korte broeken, het relaxen aan het strand en de eindeloze zomeravonden – in de zomer is alles beter. Hoewel het in Nederland nog wel even gaat duren voordat de zon weer écht lekker schijnt, ziet het weer er een paar uur vliegen veel beter uit.

In Kaapstad kun je de laatste maanden van de zomer meepakken en genieten van de temperatuur. En, voor de digital nomads onder ons, met maar één uur tijdsverschil is dit de perfecte spot om je werkdagen door te brengen.

Tussenregel: Luxe droomvilla in Kaapstad aan het strand

Word je al in de verleiding gebracht? Wij kwamen deze luxe villa tegen via Airbnb met een van de mooiste uitzichten van Zuid-Afrika. Hier kun je ultiem chillen met je beste vrienden en jezelf eens even echt te trakteren op een sunny escape.

Kaapstad, <strong>Airbnb Finds:</strong> luxe droomvilla in Kaapstad aan het strand
Foto: Airbnb

Veelzijdig Kaapstad

Met je voeten in het zand, het geluid van de zee op de achtergrond en de zon op je gezicht – dit alles en meer vind je in het prachtige Kaapstad. In de moederstad van Zuid-Afrika staat deze te gekke villa, die luxe aan alle kanten schreeuwt. Het huis heeft een panoramisch uitzicht over het de baai van Camps, de Twaalf Apostelen en Lion’s Head. De accommodatie biedt volledige rust aan voor jou en je vrienden, maar zit ook nog eens op loopafstand van het heerlijke zandstrand van Camps Bay. Na een lange dag op het surfboard wandel je hier binnen no-time voor een borrel naar leuke cafés waar je tot de late uurtjes terecht kunt.

Alles wat je nodig hebt

Een uitzicht op de Kaapse bergen, een wit zandstrand en de Atlantische oceaan, veel beter dan dat wordt het niet. Deze luxe beach villa in Kaapstad is verdeeld over twee niveaus en heeft ruimte voor jou en tien andere vrienden. Met vijf waanzinnige slaapkamers met uitzicht over de bergen en zee, vijf badkamers en een privézwembad is deze woning ontworpen voor comfort en plezier. ‘S morgens rol je vanuit je bed naar de ontbijttafel die buiten op het zwembad dek staat, om na je ontbijt – die tevens je in een volledig uitgeruste chef-keuken hebt bereid – een duik te nemen in je privézwembad. Het enige wat jij hier hoeft te doen is te chillen aan het zwembad en een tan mee te pakken. 

Luxe Camps Bay

De waanzinnige locatie in de luxe badplaats Camps Bay. Wandel direct op het strand voor en ontdek de hotspots in de buurt. Wedden dat je je hier niet gaat vervelen? Op slechts tien minuten rijden bereik je het centrum van Kaapstad. Beklim Lion’s Head, ga surfen bij Muizenberg, of geniet van een lekker ijskoud biertje tijdens de zonsondergang bij Camps Bay.

Toe aan een break? Met tien gasten hebben jullie voor een bedrag van €108 per persoon, per nacht een mega luxe villa tussen de bergen met uitzicht op zee. 

Meer info

Source:
Airbnb