Airbnb Finds: off the grid optrekje met uitzicht op Braziliaanse bergen

Love is in the air. Je kunt er niet omheen: Valentijnsdag komt eraan. Of je nu al jaren een vaste partner hebt of als je in stilte een crush hebt op een onbereikbare vlam. Deze dag is dé dag om je beste beentje voor te zetten. Van een doosje bonbons, bloemen of uit eten gaan – deze cadeaus zijn de laatste jaren toch een beetje cliché geworden.

Toch hoef je geen echte Casanova te zijn om op een origineel cadeau te komen. Maak tijd voor elkaar vrij en geniet van een bijzondere reis naar een romantische plek. En waar denk je dan aan? Aan deze romantische accommodatie via Airbnb in Brazilië, natuurlijk.

Romantische verblijf voor iedere Casanova in Brazilië

Brazilië is het land van de felle kleuren, gezellige mensen en heerlijke muziek. Als het grootste land in Zuid-Amerika heeft de bestemming ontzettend veel te bieden en is het zeker het ontdekken waard. Ontdek de hoofdstad Brasilia en andere indrukwekkende steden als Rio de Janeiro en Sao Paolo. Of zoek de ongerepte natuur op tijdens een reis door het zuiden, waar volop natuurgebieden zijn. 

Brazilië, <strong>Airbnb Finds:</strong> off the grid optrekje met uitzicht op Braziliaanse bergen

Romantiek ten top

Het A-frame verblijf is gelegen in het oosten van Brazilië, vlakbij Sao Paulo en Rio de Janeiro. Het verblijf heeft een uniek uiterlijk: de driehoekige vorm en houten structuur, zorgen voor een knus gevoel. Alles is uitgevoerd in rustiek hout, maar ingericht met oog voor luxe en design zodat iedereen zich hier gelijk thuis voelt. De floor to ceiling ramen aan beide kanten van het huis zorgen voor een ononderbroken zicht op het prachtige landschap. De meest romantische plek van het verblijf is wel de slaapkamer. De knusse ruimte ligt in de top van het huis, waardoor samen wakker worden nog nooit zo fijn is geweest. Deze rustige oase zorgt ervoor dat je echt even tijd voor elkaar hebt.

Brazilië, <strong>Airbnb Finds:</strong> off the grid optrekje met uitzicht op Braziliaanse bergen

Mantiqueira-bergen

Om extra punten te scoren leent het terras voor het verblijf zich perfect voor een romantisch etentje. Tel daar het uitzicht bij op de Mantiqueira-bergen en de dag is compleet. Ga vervolgens door naar het bubbelbad of sluit de dag af met een koud wijntje op het dek. Voor iedereen die de romantische activiteiten liever uit handen geeft, staan de Hosts van het verblijf voor je klaar. Zij kunnen namelijk een dagspa, picknick of kaas- en wijnavond voor je organiseren om de reis nóg specialer te maken. Romantischer dan dit wordt het niet!

Een romantisch verblijf in dit huis is de perfecte getaway voor jou en je partner. Vier de liefde in deze bijzondere hut voor €86 per persoon, per nacht met een minimum verblijf van twee nachten. 

Meer info