Top 10 mooiste vrouwen van Nederland 2018

Nederland barst van de prachtige dames. Je ziet ze op straat, op Instagram en met een beetje geluk loop je er handje-handje mee door de stad. Jaarlijks wordt door onze maatjes van FHM een lijst van de 500 mooiste vrouwen van Nederland samengesteld en vroegen ons om onze expertise. Dit zijn volgens ons op dit moment dé mooiste vrouwen van Nederland:

De 10 mooiste vrouwen van Nederland in 2018

We hebben hevig gediscussieerd op de redactie, want Nederland kent zo veel vrouwelijk schoon. Maar we zijn erg tevreden over onze selectie van de mooiste vrouwen van Nederland.

#10. Carolina van Dorenmalen

Carolina is blogger, vlogger, ex-fitgirl (check hier ons interview met d’r), maar vooral een natural beauty. Hoe vaker zij zichzelf op beeld zet, hoe blijer wij worden. Carolina’s got it all, want buiten een mooi koppie en prachtig lichaam, maakt ze je direct verliefd met haar vrolijke uitstraling.

#9. Nochtli Peralta Alvarez

Volgens de FHM500 van vorig jaar dé mooiste vrouw van Nederland in 2017 en daar kunnen we ons alleen maar bij aansluiten. In dezelfde kamer zijn met een schoonheid als deze doet wat met je. Gelukkig neemt de lieve Nochtli je stress snel weg, want het is een schat van een vrouw!

Feitje: ze deed haar eerste interview, nog voor ze écht bekend werd bij ons. Check het hier!

#8. Max Heinsbroek

Als er een Max Heinsbroek-fanclub was zouden wij erelid zijn. Het Hilversumse model is er eentje waarvan we niet begrijpen dat ze nog geen 100k plus volgers heeft. Misschien heeft ze de ambitie ook niet. Maakt ook niet uit. Wij houden van Max.

View this post on Instagram

@freshcotton calendar launch 🍸

A post shared by Max 👽🕊 (@maxheinsbroek) on

#7. Anna Nooshin

Anna, Anna, Anna. Een van de weinige ‘influencers’ waarbij het woord ook echt klopt. Met 700k volgers op Instagram gaat de ex-hoofdredactrice van NSBML erg lekker en werkt ze goed aan het merk ‘Anna Nooshin’. Een zakenvrouw waar wij nog wat van kunnen leren! Al volgen wij Anna niet omdat we geïnspireerd willen raken door de kleding die ze draagt of de plekken die ze bezoekt, maar puur omdat ze gewoon bizar knap is. En waarschijnlijk met ons nog een boel meer mannen.

View this post on Instagram

Happy Monday 📸 @loislouieclub

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

#6. Annabelle Hardeveld

Annabelle wie? Grote kans dat je deze hidden gem nog niet kende, want ze staat meestal áchter de camera. Dat ze plaatjes kan schieten is een gegeven, maar ook vóór de camera is ze een waar talent. Annabelle werkt bij Amayzine en is wat ons betreft een van de mooiste vrouwen van Nederland. Simple as that.

View this post on Instagram

Dreamer for the weekend

A post shared by Annabelle (@annabellehardeveld) on

Via FHM500.nl kan je stemmen op jouw favoriete dames. Op 24 mei wordt de prestigieuze lijst (en dus de winnares) bekend gemaakt tijdens een mooie launch party, waar wij of course verslag van doen. Houd onze Instagram in de gaten!

#5. Chantal Janzen

Chantal is samen met Katja Schuurman, die de lijst nét niet haalde dit jaar, de mooiste vrouw ‘op leeftijd’ van Nederland. Daar valt gewoon niet over te twisten. Maar omdat we Chantal het afgelopen jaar een aantal keer zonder make-up hebben gezien en ons dat ook wel beviel, is ze flink opgeschoven naar plekje nummer 5! Dit is toch gewoon goud, joh?

View this post on Instagram

Chantal @chantaljanzen.official

A post shared by Kim Feenstra (@kimfeenstraphotography) on

#4. Lindsay van der Hoeven

Ze was even van onze radar, nadat we haar ooit interviewde bij Fitgirl Friday, maar she’s back: Linnebel, ofwel Lindsay van der Hoeven verraste ons de afgelopen weken met haar prachtige foto’s en we konden ineens ook weer herinneren wat een chille vrouw het is. Lindsay weet sexyness op een zeer stijlvolle manier neer te zetten en weet de camera te bespelen alsof ze nooit anders gedaan heeft. Wij worden heer gewoon heel erg blij van!

View this post on Instagram

Look right through👀 – @stefhartog

A post shared by @ linnebel on

#3. Elise Groenheijde

Een hidden gem willen we d’r niet noemen, want ze is aardig bekend – al is ze online momenteel wat minder actief. Maar wat ons betreft begrijpt Nederland nog niet goed genoeg met wat voor schoonheid we hier te maken hebben. Elise Groenheijde, ofwel @elidaily op Instagram, heeft een van de meest natuurlijk gezichtjes die deze lijst hoort aan te voeren. Een natural beauty tot en met!

#2. Geraldine Kemper

Voor ons de onbetwiste nummer 1 van vorig jaar. Én het jaar daarvoor én het jaar daarvoor. Geraldine heeft ons hart ooit gestolen en we zien het niet snel gebeuren dat ze deze ooit gaat teruggeven. En dat nemen we je heel kwalijk, Ger, dus voor jou een tweede plek dit jaar! 😉

#1. Maan de Steenwinkel

Je bent of verliefd op Geraldine óf op Maan. Óf allebei. Wij zijn het allebei! Maan is natuurlijk prachtig, maar vooral ook gewoon heel leuk. En gek. Meer valt er niet over te zeggen, want we gaan er gewoon vanuit dat je het met ons eens bent.

Source :

IG @elidailyESSENTIALS