Het unieke Can Canyis optrekje in Mallorca

CREDITS: Luis Díaz Díaz

De Canyamel Bay in Spanje is een prachtige kustlocatie gelegen in het noordoosten van Mallorca. Omdat het iets verder weg ligt van de populaire vakantieoorden is Canyamel de ideale plek om tot rust te komen. Ten midden van dit heuvelachtige gebied vindt je een selectie van innovatieve huizen met een fantastisch uitzicht op de baai. Zo ook het Can Canyís optrekje van Estudio Caballero Colón dat behoort tot de mooiste woningen van Illes Balears. Het is een eerbetoon aan zowel de zee als de lokale architectuur.

Can Canyís

Can Canyís heeft een unieke uitstraling doordat het is opgebouwd uit verschillende lagen. Vier aparte woonruimtes strekken zich uit vanaf de bergwand, elk in een aparte richting en met een eigen stijl. Door het gebruik van oneindig lijkende ramen en gepolijste funderingen is het design van het huis erg strak. Aparte rechthoekige kamers integreren verschillende stijlen van modern meubilair tot aan kaders die licht en schaduw in de gangen van de woning mengen. Bekijk de foto’s hieronder om een impressie te krijgen van dit mooie stulpje.

Foto’s: Luis Díaz Díaz

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…