Subtiele nette schoenen die jouw zomerse outfit complementeren

CREDITS: Sylwia Bartyzel

Gentlemen, als we er gelikt uit willen zien moeten we ook de juiste bijbehorende schoenen dragen. Dat kan nog wel eens lastig zijn, dat snappen we. Want welke schoenen moeten we dragen? Er zijn veel schoenen die absoluut niet meer door de beugel kunnen. Daarom laten we je vandaag zien welke nette schoenen perfect bij een zomerse dag passen.

Subtiele nette schoenen

Don’t worry, er komen verschillende modellen aan bod. Voor ieder wat wils! Bij een zomerse outfit is een subtiele nette schoen vaak het beste.

Loafers

Loafers zijn de perfecte schoenen onder een net outfit voor in de zomer. Rol je broek op en show those ankels your mama gave you. Met kwast of zonder kwast? Maakt ons niet zo gek veel uit, het kan allebei. Met sokken of zonder sokken? Wij zeggen sowieso zonder, een enkele (ha!) uitzondering daargelaten. Combineer je met sokken, let dan goed op kleur, textuur en kwaliteit van de sokken.

Overigens raden we wel aan om altijd ‘no-socks’ aan te doen, om vuile geurtjes te voorkomen en het draagcomfort te verbeteren.

Monk strap

Sowieso een must voor elke man met een beetje ballen. De monk strap is stijlvol, maar kan zeker niet iedereen mee weg komen. Deze schoenen zijn ideaal voor in de zomer omdat ze laag zijn. Monk straps zien we tegenwoordig overal voorbij komen, zeker de variant met twee gespen. Absoluut een hip stappertje momenteel.

Chelsea boot

En van de beste hoge schoenen die een man kan kopen, maar eerlijk is eerlijk: meer een pareltje voor als het weer wat minder goed is. Desalniettemin een must voor in de schoenenkast, heren. Let op, je moet het suède wel goed onderhouden, anders kan je ze naar een paar maandjes weer weggooien.

Witte sneaker

Een witte sneaker kan eigenlijk altijd, zelfs onder een pak. Draag hem als je een wat meer casual look wil uitstralen. Let wel goed op de kleur van je sokken als je witte sneakers draagt. Het slimste is om op safe te spelen en wederom voor ‘no socks’ te gaan, dit geeft een zomerse uitstraling!

Dessert boot

Ideaal voor de casual look en perfect onder élke spijkerbroek. Ga je voor de klassieke zandkleurige dessert boot of kies je voor een minder gangbaar model? Hoe dan ook ga jij de show stelen, want ondanks dat de piek geweest is voor deze schoen is hij nog altijd zeer stijlvol.

[powerkit_alert]Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Sacha en Manfield.[/powerkit_alert]