De Palace x Salomon XT-Wings 2 zijn vleugels aan je voeten

CREDITS: Palace

Red Bull geeft je vleugels? Nee joh, de nieuwe collab van Palace en Salomon; die geven je pas écht vleugels.

De nieuwe XT-Wings 2 sneakers komen er namelijk aan. En ze zien er héérlijk uit.

XT-Wings 2: double branded sneaker heeft al kleine teaser

Het nieuws van de vierde samenwerking kwam op 27 augustus naar buiten. En sindsdien heeft het creatieve team van beide merken overuren gedraaid, want sinds gisteren is er via Instagram al een gezamenlijke teaser naar buiten gebracht. Tijdens deze teaser zien we twee heren de sneakerdoos uitpakken, waarna ze over de berg heen ‘vliegen’ met hun nieuwe XT-Wings 2 sneakers aan de voeten. Palace heeft via haar eigen Youtube-kanaal ook nog een extra teaser online gepompt.

Glanzend randje op XT-Wings 2 door Palace

De XT-Wings 2 krijgen een iets luxueuzere look, met een glanzende laag over het bovenwerk en een buitenzool dat op marmer lijkt. Daarbij krijgt de tong een kleurrijk tintje, die bovendien de naam ‘Palace’ draagt. De kenmerkende driehoek van Palace komt daarnaast terug op de hiel. De hiel krijgt een glanzend randje door de metallic co-branding die Palace en Salomon gebruiken voor de nieuwe sneakers. De XT-Wings 2 komen in de twee klassieke kleuren, zwart en wit. En daar zijn wij, zoals onze ode aan zwart-witfoto’s onderstreept, heel erg fan van.

XT-wings 2, De <strong>Palace x Salomon  XT-Wings 2</strong> zijn vleugels aan je voeten
Foto: Palace

Beschikbaarheid van de XT-Wings 2

Heel lang hoeven we niet meer te wachten totdat we deze vleugels om de zolen kunnen binden. Op 1 september zijn de nieuwe XT-Wings 2 via de website van Palace beschikbaar, terwijl ze vanaf 9 september ook beschikbaar zijn in de geselecteerde Salomon winkels. De gemiddelde release van Palace kennende moet je er vroeg bij zijn, amigo. Zeker omdat de sneakers (maar) 160 euro zijn. Een koopje als je het ons vraagt.

Source:
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…