Nike geeft de Zoom Vomero 5 heerlijke fall-upgrade

CREDITS: Nike

Er staat weer een hele fijne Nike-drop op de planning die je absoluut niet wil missen.

De Nike Zoom Vomero 5 in de ‘Cargo Khaki’-colorway is de perfecte aanvulling op je herfstgarderobe.

Nike Zoom Vomero 5 Cargo Khaki

De Nike Zoom Vomero 5-sneakers zijn sinds 2011 helemaal hot. De sneakers, met een vleugje jaren 90, passen perfect bij de lifestyle-hardlooptrend en zijn superpopulair onder sneakerfans. De sneaker wordt geprezen vanwege de combinatie van comfort en uitstraling. De schoen wordt gekenmerkt door een combinatie van mesh en synthetische overlays op de bovenkant. Oorspronkelijk werden de sneakers ontworpen voor hardlopers die zowel demping als stabiliteit zoeken, maar wordt nu steeds vaker geïntegreerd in casual outfits.

'Cargo Khaki' colorway, Nike geeft de <strong>Zoom Vomero 5</strong> heerlijke fall-upgrade
Foto: Nike

Release met een herfstachtig-tintje

De’Cargo Khaki’-colorway geeft de Nike Zoom Vomero 5 een herfstachtig-tintje. Deze colorway is diepgroen met sequoia, sail en metallic zilver. De ademende bovenkant van de schoen bestaat uit mesh en heeft leren overalls, plastic veters en een hielkap voor stabiliteit. Door de 3M-details krijgt de schoen een extra touch. En de zachte rubberen zool met Zoom Air-technologie zorgt voor het comfort van de schoen.

Nog even wachten…

Op 29 november lanceert Nike de ‘Cargo Khaki’-colorway, en je kunt deze vinden bij geselecteerde Nike-winkels en online op nike.com. Wat betreft het prijskaartje: de sneakers zullen voor $160 over de toonbank gaan. Je hebt nog even bedenktijd, maar in onze kalender gaat deze vette release in ieder geval wel.

Source: