Futuristische New Balance WRPD Runner wordt grijsgedraaid

CREDITS: New Balance

Dat New Balance een verlengstuk is van het straatbeeld, is bekend. Waar de ‘N’ eerst alleen voor dads was, zijn de sneakers nu streetsyle-iconen.

Komt natuurlijk door de bekende modellen 530, 550 en 990, maar ook de futuristische WRPD Runner is een icon in town. 

New Balance WRPD Runner

Er heerst al een tijdjes een buzz rondom de sneakers met het vloeiende silhouet. Op Insta was de hype meteen aan en we dachten: er is geen enkele kans dat je een paartje kan ‘coppen.’ Maar NB helpt je, want na de colorways Sea Salt en Dark Mushroom komt de WRPD Runner nu in Grey Matter. Zo blijft het New Balance-archief grijs kleuren.

New Balance WRPD Runner, Futuristische <strong>New Balance WRPD Runner</strong> wordt grijsgedraaid
Foto: New Balance

Geïnspireerd op de klassieke hardloopstijlen, maar future proof

Bij de sneakers zie je losse elementen uit andere modellen terug. Echte sneaker heads zullen ze het direct herkennen, anderen zullen vooral goed gaan op de uitvergrote verhoudingen. De gladde lijnen en uitgesproken rondingen zijn geïnspireerd op de klassieke hardloopstijlen, maar ogen daardoor niet direct klassiek. Het is eerder één van de meeste futuristische New Balance-sneakers ooit. Daar is onder meer de tussenzool verantwoordelijk voor. Deze is gemaakt van FuelCell schuim, waardoor de tech zichtbaar wordt, en loopt van de tenen tot voorbij de hiel.

De runners in de nieuwe grijze kleurstelling komen 1 februari online. Even omcirkelen in je agenda, dus.

Source:
LEES OOK