Aime Leon Dore x New Balance 860v2 Capsule

CREDITS: Aimé Leon Dore x New Balance

Als wij schoenen kopen, dan willen we ze eigenlijk meteen dezelfde dag nog onder onze voeten binden.

Maar de nieuwe Aimé Leon Dore x New Balance collab heeft compleet lak aan die wens van ons.

Dit is de SS24 New Balance 860v2 Capsule

Ah joh, voor deze schoenen hebben we het wél over om lang te wachten. Lang wachten wordt beloond hè. Bovendien staan de samenwerkingen tussen Aimé Leon Dore en New Balance staan eigenlijk altijd garant voor succes. En de nieuwe SS24 New Balance 860v2 Capsule lijkt geen uitzondering op de regel te zijn. Na de introductie van de 8-GS Offshore collectie zet Aimé Leon Dore gelijk door en geeft de streetwear fans weer een cadeautje. Of, nouja, drie cadeautjes om precies te zijn.

Drie exemplaren in nieuwe collectie

De collectie die gepland staat voor de lente/zomer van volgend jaar krijgt namelijk drie exemplaren in de nieuwe verzameling. Twee daarvan zetten zichzelf in de spotlight door de felle en brute presentatie. De ene sneaker kenmerkt zich door zijn ’tennisbal gele’ kleur dat eigenlijk heel de schoen bedek en wordt versterkt met metallic zilveren overlays, terwijl het andere paar voorzien is van een gewaagde combinatie van oranje, rode en groene accenten. Bovendien krijgen de nieuwe Aimé Leon Dore x New Balance patta’s een subtiele afwerking van effen zwart dat de schoenveters en de overlay bedekt.

De Aimé Leon Dore x New Balance pre-orderen

Het derde broertje van de nieuwe Aimé Leon Dore x New Balance collab verkiest toch meer de lichte en neutrale kleuren.  De basis van deze schoen bestaat uit een open mest, afgewerkt met witte en beige tinten. De crèmekleurige N-logo’s, veters en tussenzolen maken deze schoen helemaal af. Weet jij al voor welke schoen je gaat? Dan kan je via het reserveringssysteem van ALD alvast je Aimé Leon Dore x New Balance schoenen pre-orderen. Ze worden alle drie voor 150 Amerikaanse dollars verkocht en je kan ze volgend jaar ergens in februari op je deurmat verwachten. In de tussentijd kan je jezelf al wel blij maken met de foto’s, amigo: