New Balance dropt nieuwe lijn ‘327’ met heerlijke ’70s vibe

Als je niet bang bent om zo nu en dan op te vallen dan heeft New Balance goed nieuws voor je. De nieuwe ‘327’ sneakers komen namelijk in drie verschillende opvallende colorways en hebben een heerlijke ’70s vibe. Het nieuwe model van New Balance is gestroomlijnd en minimalistisch waardoor er moderne twist wordt gegeven aan klassieke runners.

New Balance 327: sneakers met heerlijke ’70s vibe

De runners hebben een geperforeerd leren design. Het design is geïnspireerd op de Italiaanse motorsport uit de jaren ’70. De suède accenten geven een luxueuze uitstraling, terwijl de zool en hiel het ontwerp een moderne touch geven. Deze keer zijn de ontwerpers voor een oversized N-logo gegaan. Het grote logo zorgt ervoor dat de kenmerkende esthetiek van New Balance naar boven komt drijven.

, New Balance dropt nieuwe lijn ‘327’ met heerlijke ’70s vibe

Bijzijn is meemaken

De 327 van het Amerikaanse merk gaan als warme broodjes over de toonbank. Ze komen in batches op de markt, maar zijn keer op keer in no time uitverkocht. Dat is ook logisch, want het zijn hele lekkere stappers. Het zijn ideale sneakers om deze zomer te rocken onder een korte broek. Hoe je een zomerse outfit stijlvol rockt leer je in het artikel Dresscode Summer Chic.

We zijn fan van de trend ‘Vroeger was alles beter.’ In veel kledingstijlen zien we touches terug uit de jaren ’70, ’80 of ’90. Daar sluiten de 327 sneakers zich bij aan. Als je ze draagt met een paar klassieke, witte sportsokken ben je dit jaar helemaal het mannetje.