Met de New Balance 247 Luxe begint jouw jaar volledig in balans

Wordt 2017 jouw jaar? Het jaar dat jij volledig in balans bent? Daar gaan deze schoenen zeker bij helpen. Deze gloednieuwe New Balance 247 sneakers betekenen de start van een prachtig nieuw jaar vol met sneakers. De aftrap is goed, want deze 247 mogen er absoluut wezen.

New Balance 247, Met de New Balance 247 Luxe begint jouw jaar volledig in balans

New year, New Balance!

Vol met trots heeft New Balance zijn nieuwste schoenen aangekondigd voor 2017. De 247 staat voor vakmanschap en erfgoed en is de daarmee de perfecte mix van moderne stijl en kwaliteit. De New balance 247 wordt omschreven als een inspiratie richting het verleden met een blik op de toekomst. Zo zullen de kenners inderdaad die klassieke stijl terug vinden van de New Balance 998 en de 1300, maar zodra ze de schoen aantrekken de technologie van nu voelen.

New Balance 247 Luxe

Zo heeft de ultra-premium rendition, New Balance 247 Luxe, een full-grain lederen upper met asymmetrische perforatie, dat gekoppeld is aan een elastische ‘nubuck sok’. Nubuck is vergelijkbaar met suède, maar dan steviger, waardoor je voeten geknuffeld worden. De New Balance 247 Luxe zal variëren in drie hippe kleuren: bruin, wit en zwart, bovenop een gebroken witte REVlite zool waardoor het lijkt of je op wolken wandelt.

Fissa

Het sneaker bedrijf is zo trots op zijn nieuwste uitgave dat ze het groots gaan vieren in New York, Los Angeles, Parijs, Londen, Tokyo, Shanghai en Seoul, allemaal op de dag van de release, die gepland staat op 7 januari 2017. Daarna is de sneaker te koop op newbalance.com en beperkte detailhandelaren voor een schappelijke prijs van omgerekend €110. Weekendje Londen doen?

New Balance 247 3

New Balance 247 2

New Balance 247 4