Dit inklapbare bed tovert je slaapkamer om tot home gym

Tijd en ruimte zijn vandaag de dag schaars. 24 uur in een dag is veel te weinig en als je een optrekje wil met veel ruimte moet je de Staatsloterij winnen. Terwijl je wél in shape wil blijven. De maatschappij vraagt dus veel van je. En jijzelf ook…

Inklapbaar bed verandert binnen no time in een home gym

Iedere man heeft wel eens gezegd tegen zichzelf: ‘Vanaf vandaag ga ik écht meer sporten en gezonder eten.’ Uiteindelijk komt het er toch niet van. Reden numero uno is een gebrek aan zelfdiscipline, laten we dat voorop stellen. Maar voor veel mensen is er ook een gebrek aan tijd en een bruikbare ruimte om te sporten met fitness gear. Als je een power rack in het midden van de woonkamer hebt staan wordt het snel een doorn in ’t oog.

De oplossing? Een bed in je slaapkamer dat ook een home gym is. Het Engelse bedrijf PIVOT heeft deze geniale uitweg bedacht. Zo kun jij te allen tijde jouw fitnessdoelen behalen, ongeacht de ruimte die je hebt thuis. Het opklapbare systeem is ’s nachts tweepersoonsbed en overdag je eigen sportschool.

home gym
Foto: Kickstarter PIVOT

Voordelen bed en sportschool in één

Je kunt het jezelf waarschijnlijk al voorstellen: er zijn veel voordelen verbonden aan een bed en home gym in één. Zo heb je bijvoorbeeld geen maandelijkse kosten meer. Je sportschoolabo mag de prullenbak in. Daarnaast is ook tijd besparend en heb je meer ruimte thuis. Je hoeft namelijk niet meer te reizen naar de gym én je hoeft niet meer te wachten in de sportschool. Terwijl je thuisgym goed is verborgen en je hoeft jouw slaapkamer niet volledig om te bouwen.

PIVOT heeft een Kickstarter-campagne gestart die op rolletjes loopt. Er is al meer dan €240.000,- ingezameld. Je kan jouw eigen bed én home gym ook nog bemachtigen. Vanaf €1100,- kan je het bed pre-orderen.

Foto’s: Kickstarter PIVOT

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…