De meest voorkomende seksfantasieen van vrouwen

CREDITS: Jan Zhukov

Iedere vrouw heeft wel eens seksfantasieën, maar waar die over gaan, houden de dames meestal liever voor zichzelf. Dit weerhield onderzoekers echter niet om dit tot op de bodem uit te zoeken. In ‘The Journal of Sexual Medicine’ hebben ze namelijke een pikant boekje open gedaan over seksfantasieën van vrouwen. En dan is onze radicale broertje Mellowed er natuurlijk als de kippen bij om dit met jou te delen.

Meest voorkomende seks fantasieën van vrouwen

1. Seks in het openbaar

We zouden liegen als er niet iets spannends en ondeugends is aan de gedachten dat je misschien wel betrapt gaat worden. En dat blijkt ook uit de cijfers, want maar liefst 57,3% fantaseert over seks op een openbare plek. En daar blijft het niet bij, want een verbazingwekkende 81,7% fantaseert over een specifieke openbare plek zoals het kantoor of een openbaar toilet. Al is het hoop ik geen Dixi

2. Een trio

Wij hebben het altijd al geroepen: hoe meer, hoe meer vreugd. En gelukkig is het gros van de vrouwen (56,5%) het hier mee eens. Begrijpelijk natuurlijk, want hoe meer lichamen, hoe meer aandacht en genot er bij komt kijken. Saillant detail is wel dat vrouwen vaker over een trio met vrouwen fantaseren dan met mannen.  Bijna 37% van de vrouwen fantaseert over een trio met alleen vrouwen en bijna 31% van de vrouwen fantaseert over een trio met twee mannen.

seksfantasieën, De meest voorkomende seksfantasieen van vrouwen
Foto: Bigstock

3. Domineren

Misschien komt dit als een verassing, maar bijna 47% van de vrouwen houdt ervan om in haar seksfantasieën het zweepje eens in handen te hebben. Spanken en bevelen geven zijn in deze fantasieën erg populair en we kunnen ons heel goed voorstellen waarom. Macht en controle tijdens de seks is nou eenmaal knettertje geil.

4. Gedomineerd worden

Toch is de andere kant van de medaille waar ook veel vrouwen erg lekker op gaan. Een overweldigende 64,6% van de vrouwen fantaseert wel eens dat haar partner de touwtjes in handen neemt. De Fifty Shades of Grey-reeks zou daar heel goed iets mee te maken kunnen hebben. Maar afgezien van de populariteit van de bekende films en boeken, kunnen wij ons maar al te goed voorstellen dat het verliezen van je controle ergens ook gewoon supersexy is.

5. Seks met een celebrity

51,7% van de vrouwen laat wel eens een lekkere acteur, appetijtelijke zanger of een andere begeerlijke bekendheid toe in hun fantasie. En eerlijk is eerlijk, we willen ons allemaal wel eens speciaal voelen. En als je de scène van Leonardo Di Caprio en Margot Robbie nog een keer bekijkt, snap je waarom:

6. Bedpret met een random

Een heleboel vrouwen vrijen de sterren van de hemel met een totale random. In hun fantasieën dan wel om precies te zijn. Of ze hem nou in hun gedachten mee naar huis nemen of gewoon ter plekke nemen. Bijna de helft van alle mooie vrouwen heeft deze fantasie, want hoe lekker is het om geen verantwoordelijkheden en alleen genot en plezier te hebben?

7. Seks onder dwang

En hier bedoelen we natuurlijk niet de fantasie om seks te hebben tegen iemands eigen wil, maar vrouwen vinden het wel opgewonden bij de gedachten dat iemand letterlijk de kleuren van hun lijf scheurt. Een kleine 30% van de vrouwen fantaseert wel eens dat ze seks heeft onder dwang. Wij gokken dat de machteloosheid en spanning daar iets mee te maken hebben.

8. BDSM

Heel veel mensen zijn niet vies van een beetje BDSM, en vrouwen dus ook niet. Iets meer dan 50% van de vrouwen wordt in haar seksfantasieën wel eens vastgebonden voor seks. Het blijkt dat vrouwen wel te porren zijn voor wat kinky onderdanigheid en het uit handen geven van de controle.

9. Seks met een bekende

Dat vrouwen enkel fantaseren over hun eigen partner heb je het mis. Uit onderzoek is gebleken dat 66% van de vrouwens wel eens fantaseert over een bekende in haar bed. Of het nu de buurman, een kennis, collega of de postbode is, het komt allemaal voor in seksfantasieën van vrouwen. We laten even in het midden of het nou de nieuwsgierigheid is óf dat het de spanning van het vrijen met een ander is ;).

10. Girl on girl action

Zo’n 37% van de vrouwen fantaseert wel eens over seks met een vrouw. Ook vrouwen die 100% hetero zeggen te zijn, maken zich schuldig aan deze fantasie. Het feit dat een vrouw zacht en teder is, zou daar zeker iets mee te maken kunnen hebben! Dat deze fantasie in de top 10 staat is eigenlijk helemaal niet gek, aangezien dit namelijk ook in de top 10 van porno waar vrouwen het meest naar kijken staat.

seksfantasieën
Foto: Bigstock
LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…