Met deze technieken kan je vaker seksdromen hebben

CREDITS: StockSnap | Pixabay

Iedereen heeft zo zijn eigen fantasie op het gebied van seks. Voor de één wordt deze ook echt werkelijkheid en de ander kan er alleen maar van dromen. Maar die droom kun je helemaal regisseren door het zogeheten ‘lucid dreaming‘ aan te leren.

Je kunt zo seks hebben met de vrouw of vrouwen uit je dromen en de meest waanzinnige fantasieën waar maken. Het hebben van seksdromen is blijkbaar een van de meest gezonde manieren om je seksuele behoeften te bevredigen. Het is wetenschappelijk bewezen dat tijdens het lucide dromen echte orgasmes kunnen voorkomen. Door te trainen kun je iedere vrouw in jouw slaapkamer uitnodigen. Interessant (en een beetje weird) allemaal, maar hoe doe je het?

Zo wordt je seksfantasie werkelijkheid in je dromen

Tijdens onze slaap doorloopt het lichaam allerlei processen om ons te volgende dag weer klaar te hebben voor nieuwe avonturen. Dromen hoort daar ook bij. Dit doen we om verschillende ervaringen van de dag te verwerken tot herinneringen en deze een plekje te geven in onze hersenen. Onze hersenen leggen zenuwverbindingen met andere reeds aanwezige herinneringen en kennis. Vandaar dat dromen af en toe niet te begrijpen zijn. Wanneer je je dromen over seks wil bevorderen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten om de kans aanzienlijk te vergroten.

Voorbereiding voor seksdromen

Net als in real life moet je ervoor zorgen dat je in seksuele sferen kunt komen. Dat betekent dat je moet letten op je slaapkleding en beddengoed. In een oude pyjama en vieze lakens voelt niemand zich seksueel aantrekkelijk, zorg daarom voor goede nachtkleding en goede lakens. Dit is zeker geen garantie voor een seksdroom, maar zal je zeker helpen je slapende hoofd in de juiste richting te krijgen.

De kans om te dromen over seks heeft een verband met hoe je in bed ligt. Het beste is om op je buik te gaan liggen, met je handen boven je hoofd. Voordat je dit doet zorg ervoor dat je minimaal een uur van tevoren niet naar je smartphone of andere schermen kijkt. Je kunt dan beter een boek lezen voordat je gaat slapen.
Als laatste is het goed om een aantal dagen niet te masturberen. Zo zorg je ervoor dat je behoefte aan een zaadlozing sterker is, waardoor de kans op een seksdroom sterk toeneemt. Daartegenover staat wel dat je misschien het bed moet verschonen als je wakker wordt, vooral als je een jonge rakker bent.

Lucid dreaming

Lucid dreaming of lucide dromen betekent dat je tijdens een droom bewust bent van dat je aan het dromen bent. Door veel te oefenen kun je leren deze dromen onder controle te krijgen. Er zijn heel wat methoden om deze manier van dromen onder de knie te krijgen. Wil je nou weten hoe het werkt, check dan dit artikel over het besturen van je dromen.

Dromen
Foto: Everst

Dagdromen

Zoals eerder benoemd zijn onze hersenen ’s nachts hard bezig met het verwerken wat we overdag hebben meegemaakt. Om de precies te kunnen dromen over jouw droomvrouw op een droomlocatie is het belangrijk deze te visualiseren. Naarmate je beter en beter wordt in het lucide dromen kun je voor het slapen gaan de vrouw en plaats inbeelden om deze naar boven te kunnen halen in je droom.

Laat voorspel voor deze keer lekker zitten

Voorspel in je slaapkamer is belangrijk voor een goede vrijpartij. Maar tijdens het dromen over seks kun je deze het beste weglaten. Je hebt per droom namelijk maar zo’n zes à tien minuten voordat je naar de volgende droom gaat. Je moet je tijd dus zo efficiënt mogelijk gebruiken.

Blijf rustig en houdt je dromen in stand

Het moment dat je je realiseert dat je aan het dromen bent is cruciaal. Dan is het van belang dat je rustig blijft zodat je niet wakker wordt. Je zult rustig je droom omgeving op moeten nemen om jezelf als het ware in de droom te settelen. Als je dit goed onder de knie hebt, zul je steeds makkelijker in een lucide droom kunnen komen.

Beginners hebben vaak problemen met bewust blijven tijdens een droom tot het cruciale moment en kunnen daardoor makkelijk wakker worden. Om dit te voorkomen kun je je iets vastpakken als je beddengoed of bedeframe en dit rustig op je in laten werken. Als je al zo ver komt moet de rest ook wel lukken, dus beeld je droomvrouw in op de Malediven en duik in bed!

Seks dromen
Foto: Pixabay