Een sleep-over party met de mooiste vrouwen van Nederland

Elk jaar huurt Magnum een hotel in Amsterdam af om het om te toveren tot een van de mooiste feestjes van het jaar. Dit jaar kreeg het Waldorf Astoria Hotel een complete make-over in het thema ‘Playfull White’ ter eren van het nieuwe witte ijsje van Magnum.

Magnum Playground sleep-over met mooiste vrouwen van Nederland

Meerdere hotelkamers, die je zelf moest zoeken, werden ingericht als mini-feestjes of bijvoorbeeld de grootste ballenbak ooit. Je kon er kussengevecht doen met de mooiste vrouwen van Nederland of chillen met een wit-gouden Boa Constrictor.

Voor de afterparty waren er meerdere dames geswitched naar badjas-chique en vloeide de champagne zeer, zeer rijkelijk. Gelukkig konden we blijven slapen en stond er de volgende ochtend een heerlijk ontbijtje voor ons klaar.

Zo ziet een sleep-over met de mooiste vrouwen van Nederland er uit:

View this post on Instagram

🕊🕊🕊🕊

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

View this post on Instagram

Als het motto #Neverstopplaying is én Magnum een heel hotel afhuurt(!!), kun je niet anders dan ouderwets de avond te eindigen na de after van de afterparty. En dan word je na 'het feestje van het jaar' wakker in het Waldorf Astoria, met een grote glimlach op je gezicht. Dit was voor mij héél lang geleden, maar ben het gelukkig niet verleerd. 😉 Bedankt @MagnumNL en @GlasnostAmsterdam voor dit spektakel. Gewoon 'even' voor de derde keer een heel hotel op z'n kop zetten. Van de ballenkamer tot de shows; alles was te gek. Wat ik aan zo'n avond vooral heel geestig vind, is dat mijn halve IG-tijdlijn in levende lijven langsloopt. Heerlijk om weer een hele avond te dansen, met iedereen bij te kletsen, de openbar te plunderen 🍾🥂, onbeperkt ijsjes te eten en nieuwe vrienden te maken bij de wc. Ik moet hier overigens nu wel weer een jaar van bijkomen. 🤦🏻‍♀️ #TrueToPleasure #uitgespeeld #WaldorfAstoria #Magnum #MagnumNL 📸: @hilanoorzai

A post shared by SOPHIA TIENSTRA (@sophiatienstra) on

View this post on Instagram

Ik word nooit uitgenodigd voor hét Magnum feestje van het jaar (#uncoolkidsclub), maar kon dit jaar als +1 van @foodnessnl eindelijk van dichtbij meemaken hoe het is om in een hotel te zitten met alleen maar influencers/youtubers/bn’ers met gratis drank🥂, entertainment in hotelkamers🐍, een groot feest in de lobby✨ en onbeperkt @magnum ijs🍦. Hoe het was? Prima avond 🙌🏻 In het begin is iedereen bezig om in ieder hoekje van het hotel met elk attribuut dat je kunt vinden (ijs, unicorn, schommel) een insta foto te maken (dit tafereel duurt uren en is interessant om te aanschouwen)(tevens terug te vinden via de hashtag), vervolgens verdwijnt iedereen op hotelkamers (om schoenen te wisselen, badjassen aan te trekken (foto is immers gemaakt), te huilen om Ajax of uberhaupt gewoon naar bed te gaan en daarna barst het feest los🥂. Ik vond het een topavond en tof om erbij te zijn. Maar het is niet HET FEESTJE VAN HET JAAR OMG OMG, zoals het op instagram nog wel eens lijkt. Mede door ook mijn casually-sitting-on-a-schommel-met-m’n-champagne-bijdrage 🙌🏻 ps: niet geknoeid!! #truetopleasure @MagnumNL #NeverStopPlaying Kleine toevoeging nog: het is wel echt heel tof dat dit georganiseerd wordt en dat we er (gratis) bij mochten zijn; i mean… een heel hotel afhuren voor een feestje? Best wel gruwelijk én heel goed georganiseerd door @glasnostamsterdam

A post shared by Leonie Ter Veld (@lterveld) on

Geen mooie vrouw, wel een hele sicke foto:

Source :

Magnum, Ilsoo van DijkESSENTIALS